Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google çalışanları..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk
Üye
Konu Sahibi
Google çalışanları..
troublesome
Üye
ehhh odalardan da anlaşıldığı gibi günlerce falan odaya kapaıyo bu garibanlar..tatmin ediliyolardır o başka ..yoksa kim çalışır 4 dıvar arasında
teşekkürler..
RockFord Fosgate
Üye
way be amma para alıyodur bular)
kikaksk
Üye
Konu Sahibi
bende girsem ne güsel olur...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Kapanmak kadar kötü bişey yok dünyayla ilişkin kesiliyo be..
crazy_amigo06
Üye
emegine saglık paşaların keyfi yerinde yawwww en alttaki coşmuş artık google ile birleşmiş kendi odası gibi yapmış yaaawwwww ama canlı olmuş ole bi yerde çalışmak isterim ama onlar beni çalıştırırmı oda var heeeee
troublesome
Üye
yok be adamlar çift pc kullanıyo..orda çalışmak için sıyırmış olmak lazım!!
ChavRash
Emekli Yönetici
Son resimden görüldüğü kadarıyla kadın şirkete taşınmış ya da Google oyuncak piyasasına da el attı.
Clausius Clapeyron
Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Feb 8 2006, 01:25 AM) [post=274385]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Son resimden görüldüğü kadarıyla kadın şirkete taşınmış ya da Google oyuncak piyasasına da el attı.
[/b][/quote]
bencede
hidayet
Üye
onların işi daha güzel olabilir ama benim manzaram var boğaz köprüsü görünüyor çalıştığım yerden
^^AnaCOnDA^^
Üye
insan çıldırır dört duvar arasında ama yine de olmak isterdim orda
S1FR3K1R1C1
Üye
ßn $ahSn makrosoft da çalışmak İsterdim ßenim Yaptığım webbrowser War ßil geyts abiye Göstersemmi Acaba