Google, Android EELO üzerinde çalışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Google, Android EELO üzerinde çalışıyor!
Mobil işletim sistemi dünyasının bir numaralı adı olarak karşımıza çıkan Android'in çok daha güvenli olan özel sürümü EELO geliştirilmeye başlanıldı.

Mobil işletim sistemi dünyasının bir numaralı ismi olarak karşımıza çıkan Android platformu, her geçen gün büyümeye ve daha popüler kavuşmaya başarıyor. Açık kaynak kodlu yapısı yüzünden neredeyse sektördeki tüm üreticilerin tercihi olan bu platformun daha önce Android Go isimli bir sürümü duyurulmuştu.



Google'ın Android işletim sistemiyle birlikte artık daha geniş bir kitleye hitap etmeye hazırlandığı öne sürülürken, Linux gelişticisi Duval tarafından gerçekleştirilen açıklamaya baktığımızda ise Google şimdilerde Android EELO isimli özel bir sürüm hazırlamayı planlıyor.



Bu sürümün önceki sürüme göre çok daha farklı bir şekilde tasarlanması beklenilirken, bu işletim sistemiyle birlikte asıl amacın kullanıcının veri gizliliğini korumak olduğu belirtiliyor. Yani öne sürülen iddiadaki Android EELO işletim sisteminde kullanıcıların veri gizliliğine çok önem verilecekken, bunun dışında işletim sistemi için alternatif öğeler de geliştirilecek.



Yani Android EELO işletim sistemini kullananlara çok daha güvenli bir sohbet uygulaması, daha güvenli bir web tarayıcısı ve hatta daha güvenli bir e-posta istemcisi hazırlanacak. Bu işletim sistemi ilk etapta akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlar için yayınlanacakken, en az 3 yıl gibi bir geliştirme aşamasından sonra kullanılmaya başlanılacak.

Öne sürülen bir diğer iddiaya göre ise Android EELO bir işletim sistemi olarak değil, bir ROM olarakta firma tarafından yayınlanabilir.
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
2
Görüntüleme
447
MAERKEK
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
484
gonyalı
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
461
Eren Değerli
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
377
MAERKEK


Üst Alt