burakc1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Malzeme kalitesini düşündünmü? yada Satış sonrası destek? yada yazılım desteği?ya sırf çin malı diye görür görmez damgayı yapıştırmayın.
Kasası birebir iphone işletim sistemi zaten android en fazla ne kadar kötü olabilirki.
Bilip bilmeden saçmalamayı lütfen.
+1
Malzeme kalitesini düşündünmü? yada Satış sonrası destek? yada yazılım desteği?
Gooapple bildiğiniz Trident gibi çin markasıdır.kaliteli çin markalarıda var.Huawei gibi.
ayrıca saçmalamıyoruz.çin işi hakkında bir bilgimiz varda konuşuyoruz.
Malzeme kalitesini düşündünmü? yada Satış sonrası destek? yada yazılım desteği?
Gooapple bildiğiniz Trident gibi çin markasıdır.kaliteli çin markalarıda var.Huawei gibi.
ayrıca saçmalamıyoruz.çin işi hakkında bir bilgimiz varda konuşuyoruz.
Retina ve cam ekran dokunmatikte bi sorun yok 2 yıl uluslar arası garantisi var onun dışında iphonenin her parçasıyla uyumlukimsenin çinle bi derdi yok ama durum da ortada ki şu SAR değerinden dolayı bile çin malından uzak durun önemsiz gibi duruyor fakat aşırı radrasyon nasıl risktir bilirsiniz ve bu çin malları bozulsa elinde kalır iphone kasasıyla android zaten belli edioyr ne kadar saçma olduğunu ve dokunmatikleri dandik oluyor genelde bunların ayrıca donanımıda yetersiz kalır uzun lafın kısası 300-400 tlyi çöpe atmak yerine ya cebinde kalsın yada düzgün bi teledon al şöyle bir söz var "zengin değilim ki ucuz mal alayım "
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbak bu telefonda çin malı aynı trident gibi ama galaxy s3 ve note 2 yi olayın dışında tutarsak her telefondan iyi ve çin malı huaweide değil
Malzeme kalitesi diyorsunuz hala ben diyorumki kasa iphone kasası cam ve retina ekran
- - - Eklendi - - -
Retina ve cam ekran dokunmatikte bi sorun yok 2 yıl uluslar arası garantisi var onun dışında iphonenin her parçasıyla uyumlu
- - - Eklendi - - -
birde rom ve güncelleme yok demişsiniz fakat romlar sürekli olarak güncelleniyor
ben zaten telefonun orjinal olduğunu iddia etmedimki bu neyin kafası şimdi telefon çakma bende kabul ediyorum ama diğer 100 liralık çin mallarıyla aynı kategoride değerlendirmenize bozuluyorum siz hala logosu değişik sar'ı yüksek diyosunuz neyse konu kilitlenebilir birden fazla gereksiz yorum olduArkasindaki android simgesinden bile cakma oldugu belli.su cakma telefonlari ne saniyosunuz anlamadim.neyse kardesim alcaksan al biz uyardik.pisman olacak sensin
ben zaten telefonun orjinal olduğunu iddia etmedimki bu neyin kafası şimdi telefon çakma bende kabul ediyorum ama diğer 100 liralık çin mallarıyla aynı kategoride değerlendirmenize bozuluyorum siz hala logosu değişik sar'ı yüksek diyosunuz neyse konu kilitlenebilir birden fazla gereksiz yorum oldu
Aman ne iyi aceyle kafa kafayaymisKasası ekranı ve kamerası o kadar para ediyormuş puhahah yav arkadaşım anlamak istemediğiniz nokta nedir aç telefonu incelemerine karşılaştırma videolarını aç seyret hiç bilmediğiniz kullanmadığınız bir ürün hakkında nasıl bu kadar kolay yargıya varabiliyorsun ???
Telefon özellik olarak galaxy ace yle kafa kafaya fakat fiyat olarak nerdeyse yarısı ımm pardon ya telefon çin malıydı değilmi zaten 2 gün sonra kesin bozulur dokunmatik vurmayla çalışıyordur kamerasıda vga veya 1.3 mp kameradır bunları unutmuşum siz zaten teknoloji uzmanısınız ya neyse iyi forumlar.
arkadaşım anlamanda problemmi var yada yazıyı okuyamıyomusun ? ace iyi demedim aceyle kafa kafaya ve fiyatı yarısı dedim ace iyi demedim pardon ya bakmakla görmek ayrı şeydi unutmuşum.Aman ne iyi aceyle kafa kafayaymisace iyi mi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?