Gooapple Almalı mıyım ?

comoto

Üye
Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum, kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi, birde nereden aldığınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben Android-sale den baktım ama bilmiyorum, site ingilizce zaten ve güvenilir mi hiç bir bilgim yok...

kll100

Üye
ben gooapple yi sattım yenisini bir çin aldım dedim onu gösterdim 1. sayfayı iyi okumadınızmı 3 nesil çin gooapple 5 nesli daha iyi dedim yanlış anladıysanız sorry ben şimdi iphone 5 siparişi verdim (çin tabi) 200 liraya 0 gelecek benimkinide dayıyacam 80 liraya fazla zarar etmemem lazım

tamam dostum en kisa zamanda paylasicam senin icin

dxball

Üye
cerkezyenice dostum hala senin telin fotolarını beklemekteyz.... GooApple v5

Tepkiler: bold_9700
Dostum beklediğinizi biliyorum ama hala yükleyememin şöyle bir sebebi var fotoğraf makinam abim basında olduğu için o kullanıyor dandik resim yüklemek istemiyorum daha önce benim başıma geldi kalitesiz resimlere kanarak daha önce trident t 1000 aldım pişman oldum.

----------Eklendi @ 20:55:50 ---------- Yazıldı @ 20:50:12 ----------

Dostlar tedirgin olmanızı anlıyorum ama içiniz rahat olsun gözünüz kapalı alabilirsiniz.ben arka kapaklı aldım ve şu anda tel açılırken gooapplenin bootu vadı onu bile değiştirdim.telefon türkçe dili var.

Konu Sahibi
ben istanbulda bu telefonu tahtakalede bulabilirmiyim acaba ?

dxball

Üye
dostum telin fotograflarını görmek istiyorum ya en azından bir Türk kullanıcının elinden

----------Eklendi @ 17:07:22 ---------- Yazıldı @ 17:04:55 ----------

bu arada gooapple ın site gümledi galiba hiç bir gelişme yok kaç gündür. stok yok...

Cihazda android yüklü ram , işlemci , gpu değerlerine dikkat edin sonra pişman olmayın derim.

dxball

Üye
fotolar hala yok mu?

Tepkiler: bold_9700

nesto3

Üye
nokiadan baskasını tavsiye etmem.

ryavuzz

Üye
Arkadaşlar bende gooapple h4 var harika bir şey oğluma aldım 4 günlük pasaport kaydını bugün yaptırdım ancak oğlan kullanamadı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa verebilirim.

----------Eklendi @ 15:42:47 ---------- Yazıldı @ 14:55:36 ----------

----------Eklendi @ 15:43:51 ---------- Yazıldı @ 15:42:47 ----------

----------Eklendi @ 15:45:42 ---------- Yazıldı @ 15:43:51 ----------

resim ekleyemedim mail adresi verirseniz resimlerini gönderirim.

Konu Sahibi
özel mesajla mail veriyorum ryavuzz

Konu Sahibi
ryavuzz kendi resimlerini çekip koysan daha iyi olurdu ama çok sağol yinede içime sinmdi o telefon be v5'e kafayı taktım

ryavuzz

Üye
Olabilirdi ancak sonuçta cihaz sıfır ve kutusunda her şeyi ile aynı cihaz.