Merhaba arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum, kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi, birde nereden aldığınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben Android-sale den baktım ama bilmiyorum, site ingilizce zaten ve güvenilir mi hiç bir bilgim yok...
ben gooapple yi sattım yenisini bir çin aldım dedim onu gösterdim 1. sayfayı iyi okumadınızmı 3 nesil çin gooapple 5 nesli daha iyi dedim yanlış anladıysanız sorry ben şimdi iphone 5 siparişi verdim (çin tabi) 200 liraya 0 gelecek benimkinide dayıyacam 80 liraya fazla zarar etmemem lazım
Dostum beklediğinizi biliyorum ama hala yükleyememin şöyle bir sebebi var fotoğraf makinam abim basında olduğu için o kullanıyor dandik resim yüklemek istemiyorum daha önce benim başıma geldi kalitesiz resimlere kanarak daha önce trident t 1000 aldım pişman oldum.
Dostlar tedirgin olmanızı anlıyorum ama içiniz rahat olsun gözünüz kapalı alabilirsiniz.ben arka kapaklı aldım ve şu anda tel açılırken gooapplenin bootu vadı onu bile değiştirdim.telefon türkçe dili var.
Arkadaşlar bende gooapple h4 var harika bir şey oğluma aldım 4 günlük pasaport kaydını bugün yaptırdım ancak oğlan kullanamadı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa verebilirim.