Ben de eh işte canım skılıyı
TheNightMare. Üye minoo' Alıntı: Sigara içiyom. Sen? Genişletmek için tıkla ... Bende Buralarda Takılıyom işte
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: Nassınız ağalar? Ve hanım ağa Genişletmek için tıkla ... Iyi abi sen nasılsın
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Nassınız ağalar? Ve hanım ağa Genişletmek için tıkla ... iyiyim Kadir abi sen nasılsın
İhtiyar007' Alıntı: Nassınız ağalar? Ve hanım ağa Genişletmek için tıkla ... iyiyim Kadir abi sen nasılsın
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: Iyi abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... CaptainPrice.' Alıntı: iyiyim Kadir abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyiyim caniko sen nassın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim
The Nightmare' Alıntı: Iyi abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... CaptainPrice.' Alıntı: iyiyim Kadir abi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: İyiyim caniko sen nassın inşallah? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim
TheNightMare. Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
İhtiyar007 Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam