kaç gündür kardeşim saat 9 ayağa dikiyodu zaten alıştım :ehe :) İyi Dinç Olursun Hiç Olmazsa :ehe
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: kaç gündür kardeşim saat 9 ayağa dikiyodu zaten alıştım Genişletmek için tıkla ... İyi Dinç Olursun Hiç Olmazsa
achambo' Alıntı: kaç gündür kardeşim saat 9 ayağa dikiyodu zaten alıştım Genişletmek için tıkla ... İyi Dinç Olursun Hiç Olmazsa
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: İyi Dinç Olursun Hiç Olmazsa Genişletmek için tıkla ... öyle ama gün boyu uykulu olduğum da oluyo
FatoŞ' Alıntı: İyi Dinç Olursun Hiç Olmazsa Genişletmek için tıkla ... öyle ama gün boyu uykulu olduğum da oluyo
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: öyle ama gün boyu uykulu olduğum da oluyo Genişletmek için tıkla ... Hmm O Halde Erken Yatmalısın
achambo' Alıntı: öyle ama gün boyu uykulu olduğum da oluyo Genişletmek için tıkla ... Hmm O Halde Erken Yatmalısın
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: Hmm O Halde Erken Yatmalısın Genişletmek için tıkla ... onu deme bana 1-1.30 geç mi
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: onu deme bana 1-1.30 geç mi Genişletmek için tıkla ... 12 , 12.30 gibi uyu Aslında Dediğin Saatte çok geç sayılmaz ama bünyende sorun var
achambo' Alıntı: onu deme bana 1-1.30 geç mi Genişletmek için tıkla ... 12 , 12.30 gibi uyu Aslında Dediğin Saatte çok geç sayılmaz ama bünyende sorun var
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: 12 , 12.30 gibi uyu Aslında Dediğin Saatte çok geç sayılmaz ama bünyende sorun var Genişletmek için tıkla ... sorunluyum ben yani
FatoŞ' Alıntı: 12 , 12.30 gibi uyu Aslında Dediğin Saatte çok geç sayılmaz ama bünyende sorun var Genişletmek için tıkla ... sorunluyum ben yani
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: sorunluyum ben yani Genişletmek için tıkla ... evet Neyse gidiyorum sonra görüşürüz