Aleykum Selam.
Emrgncy Üye Web Designer' Alıntı: Nie avartarlar aynı Genişletmek için tıkla ... Pek neşelisin maşallah efecan..
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Allah nazarlardan saklasın. Genişletmek için tıkla ... Sağol şirin dede
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Sağol şirin dede Genişletmek için tıkla ... Dede saa gurban olsun ihtiyar
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Abi forumda bayanlar var ne yaptın Genişletmek için tıkla ... Evet var ama ben kötü birşey demedim ki. Senin kalbin kötü Aras.Ben o zaman hemen boşluğu doldurayim. Ben bunların varya daşlığını yerim ! Bak gayet masum bir cümle.
x-scarface' Alıntı: Abi forumda bayanlar var ne yaptın Genişletmek için tıkla ... Evet var ama ben kötü birşey demedim ki. Senin kalbin kötü Aras.Ben o zaman hemen boşluğu doldurayim. Ben bunların varya daşlığını yerim ! Bak gayet masum bir cümle.
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ben bunların varya daş...ını yerim !! Boşluğu doldurun Genişletmek için tıkla ... amcam gibi konuştun küçük kardeşimi fln. severken der
Tahir' Alıntı: Ben bunların varya daş...ını yerim !! Boşluğu doldurun Genişletmek için tıkla ... amcam gibi konuştun küçük kardeşimi fln. severken der
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Abi forumda bayanlar var ne yaptın Genişletmek için tıkla ... abi öyle anlaşılıyo yalnız değilsin
x-scarface' Alıntı: Abi forumda bayanlar var ne yaptın Genişletmek için tıkla ... abi öyle anlaşılıyo yalnız değilsin
KayraBey Üye achambo' Alıntı: amcam gibi konuştun küçük kardeşimi fln. severken der Genişletmek için tıkla ... Ben öyle demedim ama
achambo' Alıntı: amcam gibi konuştun küçük kardeşimi fln. severken der Genişletmek için tıkla ... Ben öyle demedim ama
achambo Üye Tahir' Alıntı: Ben öyle demedim ama Genişletmek için tıkla ... belli belli - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Ben öyle demedim ama Genişletmek için tıkla ... daşlığın tam anlamı ne
Tahir' Alıntı: Ben öyle demedim ama Genişletmek için tıkla ... belli belli - - - Eklendi - - - Tahir' Alıntı: Ben öyle demedim ama Genişletmek için tıkla ... daşlığın tam anlamı ne