:perde:
Akıncı Üye Nextman' Alıntı: Günaydın herkese mutlu pazarlar Genişletmek için tıkla ... sanada günaydın sait abi
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Günaydın herkese mutlu pazarlar Genişletmek için tıkla ... Gunaydin Sait abi nasilsin?
Nextman' Alıntı: Günaydın herkese mutlu pazarlar Genişletmek için tıkla ... Gunaydin Sait abi nasilsin?
Nextman Emekli Yönetici Kabız Civciv' Alıntı: Gunaydin Sait abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler oğuzhan sen nasılsın kardeşim
Kabız Civciv' Alıntı: Gunaydin Sait abi nasilsin? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler oğuzhan sen nasılsın kardeşim
Oğuzhan Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler oğuzhan sen nasılsın kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi
KayraBey Üye femtv' Alıntı: Beyler beni taniyan varmi Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum sanki Açtığım hep konuya girip bu ne bu ne ne işe yarıyor diyen birisi vardı o sensin galiba
femtv' Alıntı: Beyler beni taniyan varmi Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum sanki Açtığım hep konuya girip bu ne bu ne ne işe yarıyor diyen birisi vardı o sensin galiba