Emrgncy
Üye
Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zatenYahu yok attila altıkatta elemanlar bağırıyo ya simsarlar onu dedim![]()

Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zatenYahu yok attila altıkatta elemanlar bağırıyo ya simsarlar onu dedim![]()

Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten![]()

Sen onlara kaldıysan, onların arabaları her yerden geçiyo zaten![]()
30 dakika yolculuk 
Çınarlı mı, Akkuyu mu?Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben.
Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terdenbu sıcağı hissetmen lazım
Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben.
Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terdenbu sıcağı hissetmen lazım

Ne günlerdi bee TOK otobüsleri vardı off off klima yok ter kokularıyla30 dakika yolculuk
![]()
işkenceydi be abi...

Çınarlı mı, Akkuyu mu?
buranın ne olduğu belirsiz 588 toki diyince anlıyorlar. Yeni yapılan balkonsuz değilde onun tam karşısındakiler.Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat(Reklam olmaz değilmi bu
)

Reklam yaptı Erol 1 kilo bedeve değilmi![]()

1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldıGoogle'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık.
Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur.

Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim![]()

Yeni doktor diyetim
Tatlı yasak
Tuzlu yasak
kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı .![]()
Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim![]()