Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sen bana yakınmışsın Hidayet Sofulu takideyim ben.

Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden :D bu sıcağı hissetmen lazım

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve x-scarface
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve x-scarface
Emrgncy

Emrgncy

Üye

Abi sen şuan İstanbul'da püfür püfür geziyon. Benim klavyenin üzerinde su kanalları oluştu terden :D bu sıcağı hissetmen lazım
Çınarlı mı, Akkuyu mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Biz o sıcakları çok gördük, kalfalık zamanımda damlarda çokkkk uydu anteni taktım gözüm :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
EroL

EroL

Emekli Yönetici
O TOK'larda sigara içildiği dönemi hatırlıyorum da :D hatırlamak istemedim bir an :d: başım döndü yaşadım o anı tekrardan

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Emrgncy
EroL

EroL

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Nextman
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şu nedenle sordum.. Benim kuzen o tokilerde tatlıcılık yapıyor. Tatlıcı Nihat :D (Reklam olmaz değilmi bu :ehe)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı :ehe Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık.

Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur.

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
1 kilo yetmez abi 2 milyon üyeli sitede tatlıcı Nihat'ın reklamı yapıldı :ehe Google'a tatlıcı Nihat yazınca burası çıkacak artık.

Nihat'ı bilmem ama transitin içinde tatlı satan biri var burda. Ceylan marketin yakınlarında muhtemelen odur.

Aynen o transit :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yeni doktor diyetim

Tatlı yasak
Tuzlu yasak
kısaca yaşama diyor hele acıda yasak olabilir dedi 2 ay sonraki testlere bağlı .:zzz:

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Akraba çıkmadan ben teknoloji haberlerime geri döneyim :d:

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
Bu ne sıcaktır arkadaş ya 30 dereceyi geçti Alanya'da... Dilimi sürüye sürüye geldim eve yemin ediyorum.

Üst Alt