cümlemizin :)
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Başıma güneş geçti Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun toprağım
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Geçti zaten abi Genişletmek için tıkla ... Şöle acılı bir adana yanında kopüklü şalgam offff
EroL' Alıntı: Geçti zaten abi Genişletmek için tıkla ... Şöle acılı bir adana yanında kopüklü şalgam offff
CABBAR Üye Nextman' Alıntı: Şöle acılı bir adana yanında kopüklü şalgam offff Genişletmek için tıkla ... Gece gece yapmayın şunları Abi sen bari yapma
Nextman' Alıntı: Şöle acılı bir adana yanında kopüklü şalgam offff Genişletmek için tıkla ... Gece gece yapmayın şunları Abi sen bari yapma
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: Gece gece yapmayın şunları Abi sen bari yapma Genişletmek için tıkla ... Şimdi tamam kabul ama memlekete uzak olmanın zararları diye şey ettiydim
rabbace' Alıntı: Gece gece yapmayın şunları Abi sen bari yapma Genişletmek için tıkla ... Şimdi tamam kabul ama memlekete uzak olmanın zararları diye şey ettiydim
EroL Emekli Yönetici Sınavlar vardı abi açıköğretimden. Sınav yerleri şehrin bir ucundan bir ucunaydı. Arkadaşımın, 5 yıl içerisinde yazmış olduğu 4. mesajı bana layık görmesi çok onur verici. Kendisine sonsuz kere teşekkürlerimi sunarım.
Sınavlar vardı abi açıköğretimden. Sınav yerleri şehrin bir ucundan bir ucunaydı. Arkadaşımın, 5 yıl içerisinde yazmış olduğu 4. mesajı bana layık görmesi çok onur verici. Kendisine sonsuz kere teşekkürlerimi sunarım.
Nextman Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Hafta güzel başladı sanki Genişletmek için tıkla ... Oooo sayın adminim aynen aynen .
Nextman Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: Hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sanad .Hava durumu ver bakalım
doctorrr' Alıntı: Hayırlı akşamlar Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler sanad .Hava durumu ver bakalım
doctorrr Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler sanad .Hava durumu ver bakalım Genişletmek için tıkla ... Burda çok pis yağmur yağıyor 3 gündür... Bugün okuldan gelirken feci şekilde ıslandım böyle bi' şey olamaz...
Nextman' Alıntı: Teşekkürler sanad .Hava durumu ver bakalım Genişletmek için tıkla ... Burda çok pis yağmur yağıyor 3 gündür... Bugün okuldan gelirken feci şekilde ıslandım böyle bi' şey olamaz...