Herkese Hayırlı Sabahlar... Mevlüd kandiliniz mübarek olsun...
minoo Üye EroL' Alıntı: Bugün kandilmiş yahu geç haberim oldu. Genişletmek için tıkla ... "Gözü namazda olmayanın kulağı ezanda olmazmış" demişler Eröl
EroL' Alıntı: Bugün kandilmiş yahu geç haberim oldu. Genişletmek için tıkla ... "Gözü namazda olmayanın kulağı ezanda olmazmış" demişler Eröl
EroL Emekli Yönetici Karne güzeldir kıymetini bilin. Yaş ilerleyince görebileceğiniz tek karne sağlık karnesi oluyor.
EroL Emekli Yönetici Ne zaman kalktı lan o ben en son doktora gittiğimde başkasının karnesine ilaç yazdırmıştım
papakudioflu Emekli Yönetici EroL' Alıntı: Ne zaman kalktı lan o ben en son doktora gittiğimde başkasının karnesine ilaç yazdırmıştım Genişletmek için tıkla ... Erol sen doktora gitmeyeli 5-6 yıl oldu heralde
EroL' Alıntı: Ne zaman kalktı lan o ben en son doktora gittiğimde başkasının karnesine ilaç yazdırmıştım Genişletmek için tıkla ... Erol sen doktora gitmeyeli 5-6 yıl oldu heralde
EroL Emekli Yönetici Ben 25 yıllık maratonda 2 kez göz, 1 kere miğde, 1 kere de nikah için kan vermeye gittim hastaneye Hastaneleri hiç sevmiyorum.
Ben 25 yıllık maratonda 2 kez göz, 1 kere miğde, 1 kere de nikah için kan vermeye gittim hastaneye Hastaneleri hiç sevmiyorum.
EroL Emekli Yönetici doctorrr' Alıntı: Karne neymiş yaa yollasınlar maillerimize Genişletmek için tıkla ... Maillerimize değilde mailine olmalı o
doctorrr' Alıntı: Karne neymiş yaa yollasınlar maillerimize Genişletmek için tıkla ... Maillerimize değilde mailine olmalı o