Yeni yemek yedim ama cok guzel gorunuyorlar mobilden yazılmıştır.
Tuba Üye - SerkeŞ -' Alıntı: hoşbuldum ablam, nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablam sen nasılsın
Emrgncy Üye 'Nur'' Alıntı: olur mu hiç taze biliyorum kahvaltıdan beri yazmadım ama vakit bulamadım Çayın yanında iyi gider Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun...
'Nur'' Alıntı: olur mu hiç taze biliyorum kahvaltıdan beri yazmadım ama vakit bulamadım Çayın yanında iyi gider Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun...
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... rica ederim : bugün ikram yok mu
Emrgncy112' Alıntı: Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun... Genişletmek için tıkla ... rica ederim : bugün ikram yok mu
Emrgncy Üye 'Nur'' Alıntı: rica ederim : bugün ikram yok mu Genişletmek için tıkla ... Olmaz olurmu.. Bugün kahvaltıda çorba var, Sende buyur sıcak sıcak..
'Nur'' Alıntı: rica ederim : bugün ikram yok mu Genişletmek için tıkla ... Olmaz olurmu.. Bugün kahvaltıda çorba var, Sende buyur sıcak sıcak..
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Olmaz olurmu.. Bugün kahvaltıda çorba var, Sende buyur sıcak sıcak.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eline sağlık
Emrgncy112' Alıntı: Olmaz olurmu.. Bugün kahvaltıda çorba var, Sende buyur sıcak sıcak.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler eline sağlık
Emrgncy Üye 'Nur'' Alıntı: Teşekkürler eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun... Bu arada Cumânız da mübarek olsun.. Rabb'im feyzinden istifade edenlerden kılsın inşallah.
'Nur'' Alıntı: Teşekkürler eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun... Bu arada Cumânız da mübarek olsun.. Rabb'im feyzinden istifade edenlerden kılsın inşallah.
Tuba Üye Emrgncy112' Alıntı: Afiyet olsun... Bu arada Cumânız da mübarek olsun.. Rabb'im feyzinden istifade edenlerden kılsın inşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin Hidayet senin de Cuman Mübarek olsun
Emrgncy112' Alıntı: Afiyet olsun... Bu arada Cumânız da mübarek olsun.. Rabb'im feyzinden istifade edenlerden kılsın inşallah. Genişletmek için tıkla ... Amin Hidayet senin de Cuman Mübarek olsun
Tuba Üye MeLih_061' Alıntı: Hayırlı cumalar... Genişletmek için tıkla ... Cümlemize İnşaallah ve Muharrem ayımız da hayırlara vesile olsun
MeLih_061' Alıntı: Hayırlı cumalar... Genişletmek için tıkla ... Cümlemize İnşaallah ve Muharrem ayımız da hayırlara vesile olsun
MeLih_061 Üye 'Nur'' Alıntı: Cümlemize İnşaallah ve Muharrem ayımız da hayırlara vesile olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah
'Nur'' Alıntı: Cümlemize İnşaallah ve Muharrem ayımız da hayırlara vesile olsun Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah