Tuba
Üye
hayır mı şer mi görücez![]()

hayır mı şer mi görücez![]()

Nr yapim amr diab dinliyorum takıldım Metin birde oyun oynuyorum çaktırmaabla sıkıldım, napan orda
geç gördüm mesajını 
merhabaNur hanım merhaba. bu konuyu acan Nadir bey neredeki, hiç çrvrim içi olmamış uzun zamandır, bu arada sen nasılsın. ya bide 5800 a quick office yukledim, (exel de) hücrede hesaplanan rakam göstermesi gerekirken formul yazıyor. ne yapmalıyım
Nadir abinin nerede olduğunu ben de bilmiyorum...teşekkür ederim iyiyim sizde iyisinizdir umarım ilk defa forumda görüyorum sizi
sorduğunuz soru ile bir bilgim yok 5800 telim yok indirdiğiniz yerdeki konuya yazarsanız arkadaşlar cevaplar mutlaka 
Aleyküm Selamselamlarrrr![]()

Aleyküm Selam AliEsselamûnaleyküm cümleten ...

Nasılsın arkadaşlarNasılsın arkadaşlar? Nasıl geçiyo hafta?

Çok şükür bende iyiyim
Mobilden bazen olabilir öyle hatalar ...![]()

Nr yapim amr diab dinliyorum takıldım Metin birde oyun oynuyorum çaktırmageç gördüm mesajını
merhabaNadir abinin nerede olduğunu ben de bilmiyorum...teşekkür ederim iyiyim sizde iyisinizdir umarım ilk defa forumda görüyorum sizi
sorduğunuz soru ile bir bilgim yok 5800 telim yok indirdiğiniz yerdeki konuya yazarsanız arkadaşlar cevaplar mutlaka
Aleyküm Selam![]()

face'de chef ville
o saatte ne oynuyodun![]()

face'de chef ville![]()

seviyorum ama face 'de tek oyun olacak öyle seviyorum mesela millioner city oynuyordum onu bıraktım şimdi sadece tek chef ville kimileri her oyunu oynuyor ama oda benim huyumdan kaynaklı yaptığım şey en güzeli olacak hep başarılı olmak istememden kaynaklı
seviyon o oyunları di mi![]()

seviyorum ama face 'de tek oyun olacak öyle seviyorum mesela millioner city oynuyordum onu bıraktım şimdi sadece tek chef ville kimileri her oyunu oynuyor ama oda benim huyumdan kaynaklı yaptığım şey en güzeli olacak hep başarılı olmak istememden kaynaklı
pc'de oyun nfs bayılıyorum ona oyunu oynarken kayboluyorum![]()

pc'de oyun nfs bayılıyorum ona oyunu oynarken kayboluyorum![]()
çok oyun oynayınca yetişemiyon hiçbirine..
Oyun hacklemek taraftarı hiç değilim
2 sene önce Millionaire city oynuyodum. odada para hack yapmıştım tavana vurmuştur moneyler
Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi![]()

Kaybolmak lafını şehirde kaybolmada değil oynarken etrafı duymamak kendini kaybetme olarak demiştim
anladım tek oyun olcak ona odaklancan, birinci olana kadar oynıycan sonra sıkıcı gelir zatençok oyun oynayınca yetişemiyon hiçbirine..
bende bilerek kaybolurum bazen, şehirde diğer sokaklara girmeye çalışırım sonuncu olurum![]()

Oyun hacklemek taraftarı hiç değilim![]()