Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
abla sıkıldım, napan orda

• Beğen
Tepkiler: Tuba

kaynarhan

Üye
Nur hanım merhaba. bu konuyu acan Nadir bey neredeki, hiç çrvrim içi olmamış uzun zamandır, bu arada sen nasılsın. ya bide 5800 a quick office yukledim, (exel de) hücrede hesaplanan rakam göstermesi gerekirken formul yazıyor. ne yapmalıyım

somurtukk

somurtukk

Üye
selamlarrrr :)

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan
Tuba

Tuba

Üye
abla sıkıldım, napan orda
Nr yapim amr diab dinliyorum takıldım Metin birde oyun oynuyorum çaktırma :d: geç gördüm mesajını :utandım:

Nur hanım merhaba. bu konuyu acan Nadir bey neredeki, hiç çrvrim içi olmamış uzun zamandır, bu arada sen nasılsın. ya bide 5800 a quick office yukledim, (exel de) hücrede hesaplanan rakam göstermesi gerekirken formul yazıyor. ne yapmalıyım
merhaba :hmmm Nadir abinin nerede olduğunu ben de bilmiyorum...teşekkür ederim iyiyim sizde iyisinizdir umarım ilk defa forumda görüyorum sizi :allalla: sorduğunuz soru ile bir bilgim yok 5800 telim yok indirdiğiniz yerdeki konuya yazarsanız arkadaşlar cevaplar mutlaka :oke:

Aleyküm Selam :)

• Beğen
Tepkiler: SHS ve kaynarhan
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Esselamûnaleyküm cümleten ...

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Tuba

cukuleaks

Üye
Ve aleyküm selam reyiz :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nasılsınız arkadaşlar? Nasıl geçiyo hafta?

• Beğen
Tepkiler: kaynarhan
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok şükür bende iyiyim :D
Mobilden bazen olabilir öyle hatalar ... :ehe

SHS

SHS

Üye

Nr yapim amr diab dinliyorum takıldım Metin birde oyun oynuyorum çaktırma :d: geç gördüm mesajını :utandım:

merhaba :hmmm Nadir abinin nerede olduğunu ben de bilmiyorum...teşekkür ederim iyiyim sizde iyisinizdir umarım ilk defa forumda görüyorum sizi :allalla: sorduğunuz soru ile bir bilgim yok 5800 telim yok indirdiğiniz yerdeki konuya yazarsanız arkadaşlar cevaplar mutlaka :oke:

Aleyküm Selam :)

o saatte ne oynuyodun :aha:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye

seviyon o oyunları di mi :kıskıs:
seviyorum ama face 'de tek oyun olacak öyle seviyorum mesela millioner city oynuyordum onu bıraktım şimdi sadece tek chef ville kimileri her oyunu oynuyor ama oda benim huyumdan kaynaklı yaptığım şey en güzeli olacak hep başarılı olmak istememden kaynaklı :D
pc'de oyun nfs bayılıyorum ona oyunu oynarken kayboluyorum :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: SHS

cukuleaks

Üye
seviyorum ama face 'de tek oyun olacak öyle seviyorum mesela millioner city oynuyordum onu bıraktım şimdi sadece tek chef ville kimileri her oyunu oynuyor ama oda benim huyumdan kaynaklı yaptığım şey en güzeli olacak hep başarılı olmak istememden kaynaklı :D

2 sene önce Millionaire city oynuyodum. odada para hack yapmıştım tavana vurmuştur moneyler :d:

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi :zzz:

SHS

SHS

Üye

anladım tek oyun olcak ona odaklancan, birinci olana kadar oynıycan sonra sıkıcı gelir zaten :ehe çok oyun oynayınca yetişemiyon hiçbirine..

bende bilerek kaybolurum bazen, şehirde diğer sokaklara girmeye çalışırım sonuncu olurum :kıskıs:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye

2 sene önce Millionaire city oynuyodum. odada para hack yapmıştım tavana vurmuştur moneyler :d:

Bu mesaj Tapatalk'a ithafen gönderildi :zzz:
Oyun hacklemek taraftarı hiç değilim :angry:

anladım tek oyun olcak ona odaklancan, birinci olana kadar oynıycan sonra sıkıcı gelir zaten :ehe çok oyun oynayınca yetişemiyon hiçbirine..

bende bilerek kaybolurum bazen, şehirde diğer sokaklara girmeye çalışırım sonuncu olurum :kıskıs:
Kaybolmak lafını şehirde kaybolmada değil oynarken etrafı duymamak kendini kaybetme olarak demiştim :kıskıs:
çağırıyorlar çağırıyorlar duymuyorum ama sessizde oynanmıyor ki :dry:
bu arada ilk 3 de oluyorum hep :heyo:

• Beğen
Tepkiler: SHS

Üst Alt