EroL
Emekli Yönetici
Neyden yaıldığını söyleme lutfullah iyice tiksinirAbi adamlar bilmiyor ki neyden yapıldığını![]()

Neyden yaıldığını söyleme lutfullah iyice tiksinirAbi adamlar bilmiyor ki neyden yapıldığını![]()

Adana da kebaplar da ucuzdur kesin![]()
kendin pişir kendin ye 
Araştırdım şimdi hayvanın midesinden yapılıyormuş
Ben işkembe de sevmem ondan içim ısınmadı demek ki![]()
şimdi ne girderdi beeee Bizim mahalledeki kebapçıda 5.5 lira. Çarşıda 10 liraAdana da kebaplar da ucuzdur kesin![]()
sizin orda ne kadarKötümüsün ki ? hayırdır görmedim vallaha kötüyüm yazdığınıOff iskender'e bayılırım ya
Ya kimse neden kötü olduğumu sormadı nasıl gönüldaşsınız siz![]()
Ahaoo moderatörler ortamı kurmuş müsade varmı![]()
alın araya alın 
Bu saatte tok adam olurmu HaciAnılbaran hoş buldum sagol kardeşim tok adamı Acıktırdın Erol ben Affediyorum Tarihde İnş Affeder
evde suçuk yumurta ne varsa yiyecez artık 
Hoşgeldin ablam nasıl gidiyor görüşemedik çoktandır![]()
evet valla öyle oldu haklısın Sen nasılsın 
iyi geceler bende geldim

Bir kedi gördüm sanki![]()

Selamlar![]()
iyisin inşallah 
Hoş buldum Anıl sende iyidir şükür sende iyisin inşallahAbla hoşgeldin .Sen de abi
Haliniz keyfiniz nasıl? bu kadar yakınız ama birbirimize bunu bile soramıyoruz : (
Aleyküm selam Lütfullah.

hayırlı gecelr SaitHayırlı geceler arkadaşlar![]()

Delikanlıya Yapılırmı bu yav nereye Baksam bu Kebabı görüyorum Şuan Göz duyumu Kaybettim

Görüntüsünde daha çok malzemesi vahimGörüntüsü hoşuma gitmedi ötekinin![]()

temizlesen ne kadar temizliycen sonuçta belliBizim burda da yapıyorlar Şırdan ı.Yöresel yemek ama ismi karın-sucuk diye geçiyor
Ben kebapdan yanayım.bu beni bozar çok iyi temizlenmesi lazım her yerde de yenmez![]()

Burda her köşe başında yersinkafan hafif kıyak olursa temiz - pis dinlemezsin vallaha
yav 5 tane hamburger yesem üstüne yine kebap yeridoyurmuyor ki
.gif)
İşkembe sevilmezmi Lütfüşimdi ne girderdi beeee
Bizim mahalledeki kebapçıda 5.5 lira. Çarşıda 10 lirasizin orda ne kadar
porsiyona ve kaliteye göre tabi bu işler
hacıoglu diye bir yer var kendimi zengin hissetigim zaman oraya giderdim
baktım fiyatlar her gelişim de uçuyor benim tombik döner yediğim bi yer ordada iskender vardı ordada yedim ora iyi di 7-8 tl sanırım en son .Bnede son zamanlar da kebap ile aramı kesitm ya hamburger ile de .Arada kfc denen yerden şipariş veriyom eve 
Bu saatte tok adam olurmu Hacievde suçuk yumurta ne varsa yiyecez artık
![]()
arkadaslar size bir kac resim aticam ve oneri ve fikirleriniz alicam.
Kurtulus40 erkek berber salonun resimleri sizce nasil 3D birebir olculare ve malzemelere dayanarak dosenmistir.