MasteLaa
Üye

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı
Ronaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar 
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5Birine terbiyesiz dedim ondan geldi ama o kisi ban yedi.yahu furkan ben der miyim bilmiyor musun beni![]()

Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyortatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldıRonaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar
![]()
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5![]()

)
Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldıRonaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar
![]()

aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan
Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor
Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri
Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca![]()

aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan![]()
estağfurullah tatlım sen yalan sölemezsin![]()

Ponduss okadar hızlısınki mesajlarına yetişilmiyor valla bold gibisin![]()
![]()

Bolt olmasın o
- - - Eklendi - - -
Ponduss değil Pondusss![]()

Amaaan isimlere takilma yaw![]()

takılıyorum![]()

Takıntılarına takılıp geride takılıp kalma. Sen dusuncelerine taktıkça , hayatta sana takılıp kalır ve boylece takatukalattıramadığın bi takatukacın bile olabilir.
Unutma, takabileceklerin , takamayabileceklerinin takabilitesi kadar takilabilseydi , takamayacağın dusuncelerin takılabiletesi kadar bir takinti selinde takılıp kalırdı...
Bunu benmi dedim yahu![]()

Diyorumki bu kadar takıntılı olma
yazıyı okumadım ama takmaya devam edeceğim![]()

Diyorumki bu kadar takıntılı olma![]()