Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:perde:

man20

man20

Üye
Birine terbiyesiz dedim ondan geldi ama o kisi ban yedi.yahu furkan ben der miyim bilmiyor musun beni :zzz:
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5 :)
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
tatlım ama sen 3'er puanlı olmak üzere 2 kere uyarı almışsın. çünkü uyarılarda direk 6 puan yok. ya 3 veriolar ya da 5 :)
nese sen konuyu kapatın demiştin amacım seni üzmek değildi :/
Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor :ok2:

Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri somuru:

Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı :D Ronaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar :D

hayır. Bu arada önemli olan 200 metre yarışıdır 100 metre değil. Bolt onda da 1 numara.
Ronaldo bi sprintci olsaydı bence en iyisi olurdu, adam spor için yaratılmış gibi.

- - - Eklendi - - -

:hmmm
evet Fatih cevap ver :polis:
(sürekli Fox Crime izliyorum da ondan bu sorular :D)

- - - Eklendi - - -

ekleme: cevap gelmiş :D

cukuleaks

Üye

Bir şey soracağım bizim okul Messi ciler Ronaldocular diye ikiye ayrıldı :D Ronaldo cular Ronaldo'nun Bold dan hızlı olduğunu söylüyorlar :D

Ben ronaldocuyum ama bukadar saçmalık duymadım. Ronaldoyu geçmiş yıllarda dünyada 1.mi avrupada 1.mi ne öyle bi adamla yarıştırıolar düz yolda . Ronaldo kaybedior 0, küsüratla. ama dönemeçli zigzaglıda ronaldo kazanıor 0, küsüratla....

bold kim ronaldo kim. Çatur çutur geçer bold.
:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:islik

man20

man20

Üye

Yok var direk altı puan bak istersen yanında 1 yazıyor :ok2:

Ama işte onun yanında beyinsiz felan da dedim ama çok terbiyesizceydi onun dedikleri somuru:

Alev ablam yalancı mı demek istiyorsun ayrıca :hmmm
aaaa ewt haklısın varmış direk 6 puan :)
estağfurullah tatlım sen yalan sölemezsin :tebessüm:

cukuleaks

Üye
Ponduss okadar hızlısınki mesajlarına yetişilmiyor valla bold gibisin ;) :kop:

cukuleaks

Üye

Takıntılarına takılıp geride takılıp kalma. Sen dusuncelerine taktıkça , hayatta sana takılıp kalır ve boylece takatukalattıramadığın bi takatukacın bile olabilir.

Unutma, takabileceklerin , takamayabileceklerinin takabilitesi kadar takilabilseydi , takamayacağın dusuncelerin takılabiletesi kadar bir takinti selinde takılıp kalırdı...

Bunu benmi dedim yahu :D

spoke06

Üye
sen söylemedin mi .d.d

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Takıntılarına takılıp geride takılıp kalma. Sen dusuncelerine taktıkça , hayatta sana takılıp kalır ve boylece takatukalattıramadığın bi takatukacın bile olabilir.

Unutma, takabileceklerin , takamayabileceklerinin takabilitesi kadar takilabilseydi , takamayacağın dusuncelerin takılabiletesi kadar bir takinti selinde takılıp kalırdı...

Bunu benmi dedim yahu :D

yazıyı okumadım ama takmaya devam edeceğim : ?

Üst Alt