Nasılsın Pelin abla :tebessüm: Ben kimim :tebessüm: dayanamadım daha fazla :kıskıs:
Ashirogi.Muto Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın Pelin abla Genişletmek için tıkla ... Ben kimim dayanamadım daha fazla
MasteLaa Üye Ashirogi.Muto' Alıntı: Ben kimim dayanamadım daha fazla Genişletmek için tıkla ... kaankrc
Ashirogi.Muto Üye MasteLaa' Alıntı: kaankrc Genişletmek için tıkla ... O kadar da kamufle olmuştum nasıl anladın
MasteLaa Üye Ashirogi.Muto' Alıntı: O kadar da kamufle olmuştum nasıl anladın Genişletmek için tıkla ... Ben de anlamadım halbuki her şey farklı
Ashirogi.Muto' Alıntı: O kadar da kamufle olmuştum nasıl anladın Genişletmek için tıkla ... Ben de anlamadım halbuki her şey farklı
BlackNinja03 Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Aleykümü Selam nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abla allaha şükür sen nasılsın
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Aleykümü Selam nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abla allaha şükür sen nasılsın
FatoŞ Üye klongs' Alıntı: ben varım abla Genişletmek için tıkla ... O Mehmet Aklımda Sen vardın Konuşamadık KArdeşin İle Takıldım Kaldım tarxhn' Alıntı: üstüme alınmadan bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Daim Olsun
klongs' Alıntı: ben varım abla Genişletmek için tıkla ... O Mehmet Aklımda Sen vardın Konuşamadık KArdeşin İle Takıldım Kaldım tarxhn' Alıntı: üstüme alınmadan bende iyiyim Genişletmek için tıkla ... Daim Olsun
FatoŞ Üye klongs' Alıntı: he ya kaldı o yarın halledelim onu abla Genişletmek için tıkla ... Tamam O Halde Yarın Hallederiz
klongs' Alıntı: he ya kaldı o yarın halledelim onu abla Genişletmek için tıkla ... Tamam O Halde Yarın Hallederiz
pelın_ __xXx__' Alıntı: kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz abi Genişletmek için tıkla ... 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para
__xXx__' Alıntı: kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz abi Genişletmek için tıkla ... 23 yaşındayım hu erkekelr maasınız kaç para