güneş başıma vurdu :zong:
bill_ Üye onurahmet03' Alıntı: S.a gençler Genişletmek için tıkla ... A.S - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: güneş başıma vurdu Genişletmek için tıkla ... belli
onurahmet03' Alıntı: S.a gençler Genişletmek için tıkla ... A.S - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: güneş başıma vurdu Genişletmek için tıkla ... belli
Emrgncy Üye pelın_' Alıntı: of of başım ağrıyoo Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun... At bir ağrı kesici.
Emrgncy Üye MasteLaa' Alıntı: Merhabalar kimse var mı Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim.. nasılsın..
MasteLaa Üye Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim.. nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım abim göremedim yazdığını kusuruma bakma yoktum burada
Emrgncy112' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim.. nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum canım abim göremedim yazdığını kusuruma bakma yoktum burada
Emrgncy Üye MasteLaa' Alıntı: Hoşbuldum canım abim göremedim yazdığını kusuruma bakma yoktum burada Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: allahım ne sıcak yaa Genişletmek için tıkla ... Birisi sıcak mı dedi Sen birde Adana'yı gör Pelin... yanıyoruz resmen, Vaziyet bu
MasteLaa' Alıntı: Hoşbuldum canım abim göremedim yazdığını kusuruma bakma yoktum burada Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah... - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: allahım ne sıcak yaa Genişletmek için tıkla ... Birisi sıcak mı dedi Sen birde Adana'yı gör Pelin... yanıyoruz resmen, Vaziyet bu