FatoŞ
Üye
Valla Fatihim Biraz Yorgunluğum Var Haliyle Olucak Dün uyuyamadım Pek.. Hamd olsun yinede
Dün biraz yorgundun ablacığım bugün iyi misin ??![]()

Valla Fatihim Biraz Yorgunluğum Var Haliyle Olucak Dün uyuyamadım Pek.. Hamd olsun yinede
Dün biraz yorgundun ablacığım bugün iyi misin ??![]()

Uyku düzenini bozma ablacığım TheM-CK abimde de var aynısı
Valla Fatihim Biraz Yorgunluğum Var Haliyle Olucak Dün uyuyamadım Pek.. Hamd olsun yinede![]()
.. Uyku düzeni bozulursa hasta olursunuz..Dikkat edin lütfen kendinize..Psikolojik ve ruhsal olarak da çok etkiliyor insanı uyku 
Dikkat et kilo alma amaBizimkiler yatsın 1 tepsi poğaçayı yağmalicam![]()

Dikkat et kilo alma ama![]()

Öyleyse 1 tepsi az gelir
Kiloya ihtiyacım var zaten![]()

Öyleyse 1 tepsi az gelir![]()

Ben ne yemeliyim ki
Canım çekti 
Ben ne yemeliyim kiCanım çekti
![]()

Ne kusuru yahu şaka yapıyorum
Valla kusuruma bkma yazdım dırek pogaca falan![]()
sen ye afiyet olsun 
Ne kusuru yahu şaka yapıyorumsen ye afiyet olsun
![]()

Haklısın Kuzum Lakn ne yapayım Tutmuyor Ayrıca Kulaklarımı SivriSinekler Isırdı Feci Yanıyor be kuzum
Uyku düzenini bozma ablacığım TheM-CK abimde de var aynısı.. Uyku düzeni bozulursa hasta olursunuz..Dikkat edin lütfen kendinize..Psikolojik ve ruhsal olarak da çok etkiliyor insanı uyku
![]()

Haklısın Kuzum Lakn ne yapayım Tutmuyor Ayrıca Kulaklarımı SivriSinekler Isırdı Feci Yanıyor be kuzum![]()
Sağolasın Ama Feci Yanıyor
Geçmiş olsun

Sağolasın Ama Feci Yanıyor![]()

Bakarız Geçmez İse Süreceğim Sağol ..
Yoğurt flan sür![]()
Uyumak için en iyi yol kovboy filmi izlemektir.Babam izliyor ölüyorum uykudan.Ya da aynı filmi 2. 3.kez izleyin.

Geçmiş olsun biricik ablam
Haklısın Kuzum Lakn ne yapayım Tutmuyor Ayrıca Kulaklarımı SivriSinekler Isırdı Feci Yanıyor be kuzum![]()
Sivrisinekleri hiç sevmiyorum
İnşallah çabukcak iyileşir kuzumm 
Çok orijinal KaanUyumak için en iyi yol kovboy filmi izlemektir.Babam izliyor ölüyorum uykudan.Ya da aynı filmi 2. 3.kez izleyin.