ben kötüyüm : ) gelırlersede hadı bakalım bekleyelım Neden kötüsün ??? :)
MasteLaa Üye jakamen81' Alıntı: ben kötüyüm : ) gelırlersede hadı bakalım bekleyelım Genişletmek için tıkla ... Neden kötüsün ???
jakamen81' Alıntı: ben kötüyüm : ) gelırlersede hadı bakalım bekleyelım Genişletmek için tıkla ... Neden kötüsün ???
xPaSHax Üye MasteLaa' Alıntı: Neden kötüsün ??? Genişletmek için tıkla ... ıyı oldugumdan yada gerceklerı gorememektendır sanırım derın meseleler bunlar= )
MasteLaa' Alıntı: Neden kötüsün ??? Genişletmek için tıkla ... ıyı oldugumdan yada gerceklerı gorememektendır sanırım derın meseleler bunlar= )
MasteLaa Üye jakamen81' Alıntı: ıyı oldugumdan yada gerceklerı gorememektendır sanırım derın meseleler bunlar= ) Genişletmek için tıkla ... Biliyor musun hiç bir şey anlayamadım E iyi ol hadi artık biz de kötü olacağız şimdi kuzum
jakamen81' Alıntı: ıyı oldugumdan yada gerceklerı gorememektendır sanırım derın meseleler bunlar= ) Genişletmek için tıkla ... Biliyor musun hiç bir şey anlayamadım E iyi ol hadi artık biz de kötü olacağız şimdi kuzum
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: ;Kuzummm Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzummm Hoşgeldinn nasılsın ??
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Merhaba kuzummm Hoşgeldinn nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum İyi Gibi Sen ?
MasteLaa' Alıntı: Merhaba kuzummm Hoşgeldinn nasılsın ?? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum İyi Gibi Sen ?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum İyi Gibi Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür biri gelsin sohbet edelim diyorduk ki sen geldin Fatoş Ablacım ''Mutlu Gibiyim '' neden ablacım bir şey mi oldu
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum İyi Gibi Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür biri gelsin sohbet edelim diyorduk ki sen geldin Fatoş Ablacım ''Mutlu Gibiyim '' neden ablacım bir şey mi oldu
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür biri gelsin sohbet edelim diyorduk ki sen geldin Fatoş Ablacım ''Mutlu Gibiyim '' neden ablacım bir şey mi oldu Genişletmek için tıkla ... Yok Canım benim ya yorgunum üşüyorum öyle Daim mutlu oll
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim çok şükür biri gelsin sohbet edelim diyorduk ki sen geldin Fatoş Ablacım ''Mutlu Gibiyim '' neden ablacım bir şey mi oldu Genişletmek için tıkla ... Yok Canım benim ya yorgunum üşüyorum öyle Daim mutlu oll
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Yok Canım benim ya yorgunum üşüyorum öyle Daim mutlu oll Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum canım ablam sen de daim mutlu ol
~ FatoŞ ~' Alıntı: Yok Canım benim ya yorgunum üşüyorum öyle Daim mutlu oll Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum canım ablam sen de daim mutlu ol
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Teşekkür ediyorum canım ablam sen de daim mutlu ol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Canımm Hepimiz İnşAllah :tebeessüm:
MasteLaa' Alıntı: Teşekkür ediyorum canım ablam sen de daim mutlu ol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim Canımm Hepimiz İnşAllah :tebeessüm:
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: Hayırlı Sabahlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol sana da.Herkese hayırlı sabahlar.
TheM-CK' Alıntı: Hayırlı Sabahlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol sana da.Herkese hayırlı sabahlar.