Hamd Olsun Fatih Sen ? Ben de iyiyim ablacım yapacak bir şey yok evde kalıyorum her gün :tebessüm:
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hamd Olsun Fatih Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim ablacım yapacak bir şey yok evde kalıyorum her gün
~ FatoŞ ~' Alıntı: Hamd Olsun Fatih Sen ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim ablacım yapacak bir şey yok evde kalıyorum her gün
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim ablacım yapacak bir şey yok evde kalıyorum her gün Genişletmek için tıkla ... İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz..
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim ablacım yapacak bir şey yok evde kalıyorum her gün Genişletmek için tıkla ... İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz..
-efşan Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz.. Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kız?
~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz.. Genişletmek için tıkla ... Ne oldu kız?
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz canım ablacım.. Ama kendini üzme - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Ne oldu kız? Genişletmek için tıkla ... Canım abim bir şeye sinirlenmiş olmalı
~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi İyi Canım çıkıyorum Ben Birazcık Sinirlerim Gerildi Görüşürüz.. Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz canım ablacım.. Ama kendini üzme - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Ne oldu kız? Genişletmek için tıkla ... Canım abim bir şeye sinirlenmiş olmalı
MasteLaa Üye jakamen81' Alıntı: napıyosun mastelaa hadı bakalım senınle baslayalım Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum sen napıyorsun Başlayalım bakalım belki gelirler
jakamen81' Alıntı: napıyosun mastelaa hadı bakalım senınle baslayalım Genişletmek için tıkla ... İyiyim kuzum sen napıyorsun Başlayalım bakalım belki gelirler