:islik
greenmile Üye kingmor' Alıntı: cümleten selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Gökhan hoşgeldin pelın_' Alıntı: hala aynı şarkı dinliyorum rakı içesim geldi Genişletmek için tıkla ... adamın sesi zaten kafa yapıyor
kingmor' Alıntı: cümleten selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam Gökhan hoşgeldin pelın_' Alıntı: hala aynı şarkı dinliyorum rakı içesim geldi Genişletmek için tıkla ... adamın sesi zaten kafa yapıyor
pelın_ greenmile' Alıntı: Aleykum Selam Gökhan hoşgeldin adamın sesi zaten kafa yapıyor Genişletmek için tıkla ... Valla ya ilk arabada dinledim kim bulamadım sonra ewe geldim radyoyu açtim yine bu tam arıyodum sen dinliyosun ay çok mutlu oldum he
greenmile' Alıntı: Aleykum Selam Gökhan hoşgeldin adamın sesi zaten kafa yapıyor Genişletmek için tıkla ... Valla ya ilk arabada dinledim kim bulamadım sonra ewe geldim radyoyu açtim yine bu tam arıyodum sen dinliyosun ay çok mutlu oldum he
pelın_ greenmile' Alıntı: Şarkı dinlemek bizim işimiz Genişletmek için tıkla ... yakalamakta bizim işimiz o halde
greenmile' Alıntı: Şarkı dinlemek bizim işimiz Genişletmek için tıkla ... yakalamakta bizim işimiz o halde