Hoşbuldum.
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: bende gidip geliyorum işte midem bulanıyo birde:S Genişletmek için tıkla ... hayırdır abim neyin var ya
greenmile' Alıntı: bende gidip geliyorum işte midem bulanıyo birde:S Genişletmek için tıkla ... hayırdır abim neyin var ya
Dafny Üye greenmile' Alıntı: [sıze=2]bende gidip geliyorum işte midem bulanıyo birde[/sıze] Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun ya yat dinlen biraz
greenmile' Alıntı: [sıze=2]bende gidip geliyorum işte midem bulanıyo birde[/sıze] Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun ya yat dinlen biraz
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: sağolun önemli birşey değil ama Genişletmek için tıkla ... abim dikkat et kendine
Dafny Üye Mareşal' Alıntı: Feyza senin yarışma noldu? Genişletmek için tıkla ... Hasan abi konuyu onaylamadı henüz.
Mareşal' Alıntı: Feyza senin yarışma noldu? Genişletmek için tıkla ... Hasan abi konuyu onaylamadı henüz.
Mareşal Üye Dafny' Alıntı: Hasan abi konuyu onaylamadı henüz. Genişletmek için tıkla ... sonuçlar belli yine de hasan abi bikaç gündür yok bişeymi oldu acaba
Dafny' Alıntı: Hasan abi konuyu onaylamadı henüz. Genişletmek için tıkla ... sonuçlar belli yine de hasan abi bikaç gündür yok bişeymi oldu acaba
Dafny Üye Mareşal' Alıntı: sonuçlar belli yine de hasan abi bikaç gündür yok bişeymi oldu acaba Genişletmek için tıkla ... Rahatsızmış.
Mareşal' Alıntı: sonuçlar belli yine de hasan abi bikaç gündür yok bişeymi oldu acaba Genişletmek için tıkla ... Rahatsızmış.