Cem yılmazı seviyorsun galiba:D
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: Cem yılmazı seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... aslında tanımıyordum bile geçen gün arkadaşlarla nargile içiyorduk açtılar güzelmiş
Pondusss' Alıntı: Cem yılmazı seviyorsun galiba Genişletmek için tıkla ... aslında tanımıyordum bile geçen gün arkadaşlarla nargile içiyorduk açtılar güzelmiş
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: Ben çok seviyorum. tabi bi de conan o'brien var. Genişletmek için tıkla ... o kim
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: O da komedyen. talk show gibi bi programı var. Genişletmek için tıkla ... hee ben televizyon izlemiyorum ya bilmem pek o yüzden evde televizyonum bile yok
Pondusss' Alıntı: O da komedyen. talk show gibi bi programı var. Genişletmek için tıkla ... hee ben televizyon izlemiyorum ya bilmem pek o yüzden evde televizyonum bile yok
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: Ben de izlemiyorum. Ama o farklı. 1 saat kadar izliyorum. Genişletmek için tıkla ... neyse ben bi kaçayım gececilere gelirim inşallah
Pondusss' Alıntı: Ben de izlemiyorum. Ama o farklı. 1 saat kadar izliyorum. Genişletmek için tıkla ... neyse ben bi kaçayım gececilere gelirim inşallah