Aaa susmayan kız geldi Necmi :ehe
Necmati Üye minoo' Alıntı: Aaa susmayan kız geldi Necmi Genişletmek için tıkla ... kepenkleri kapatın
cehili Üye minoo' Alıntı: Aklıma gelmiyo yaa eskiden eczanede çalışıyodum biliyodum herşeyi ne güzel Ama ayrılalı 2 sene oldu hatırlamıyorum ki çoğu şeyi Genişletmek için tıkla ... Bunun eczane ile ilgili ne alakası var. Kızsın bide tüü .Shadow.' Alıntı: 2 güne kalmaz geçer Genişletmek için tıkla ... Sağolasın ama bu iz bırakıyor.
minoo' Alıntı: Aklıma gelmiyo yaa eskiden eczanede çalışıyodum biliyodum herşeyi ne güzel Ama ayrılalı 2 sene oldu hatırlamıyorum ki çoğu şeyi Genişletmek için tıkla ... Bunun eczane ile ilgili ne alakası var. Kızsın bide tüü .Shadow.' Alıntı: 2 güne kalmaz geçer Genişletmek için tıkla ... Sağolasın ama bu iz bırakıyor.
cehili Üye Valla benim kız arkadaşlarım genelde çantalarında 2 tane kremden aşağı taşımaz Ya onlar garip ya sen bi tuhafsın Bende bıraktı hem de 1 sene boyunca.
Valla benim kız arkadaşlarım genelde çantalarında 2 tane kremden aşağı taşımaz Ya onlar garip ya sen bi tuhafsın Bende bıraktı hem de 1 sene boyunca.
minoo Üye Hayatta çantamda öyle şeyler taşımam Sigaram, çakmağım, telefonum, ağrı kesici ve anahtarım. Başka bir şey taşımam
Hayatta çantamda öyle şeyler taşımam Sigaram, çakmağım, telefonum, ağrı kesici ve anahtarım. Başka bir şey taşımam
Necmati Üye .Shadow.' Alıntı: bende hiç bırakmadı şuana kadar Genişletmek için tıkla ... kim gölgenmi
Necmati Üye minoo' Alıntı: Ne alaka Sevmiyorum sadece öyle şeyleri Doğalım abi ben Genişletmek için tıkla ... bak buna katılırım
minoo' Alıntı: Ne alaka Sevmiyorum sadece öyle şeyleri Doğalım abi ben Genişletmek için tıkla ... bak buna katılırım
cehili Üye Bakiyim. Harbi çok doğalsn Bir kızın çantasında olmazsa olmazları makyaj malzemeleri ve krem vb şeylerdir yanlışmıyım
Bakiyim. Harbi çok doğalsn Bir kızın çantasında olmazsa olmazları makyaj malzemeleri ve krem vb şeylerdir yanlışmıyım