ögretmenım:kop:
.BlueTR Üye pelın_' Alıntı: h.g bbınbaşım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Rütbedaşım -Crazy Girl-' Alıntı: selam h.g Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
pelın_' Alıntı: h.g bbınbaşım Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Rütbedaşım -Crazy Girl-' Alıntı: selam h.g Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk.
-Crazy Girl- Üye Ya anlamadığım konu şu binbaşı, general,tuğgeneral olunca ne oluyor rütbe yazısnın rengi değişiyo
.BlueTR Üye -Crazy Girl-' Alıntı: Ya anlamadığım konu şu binbaşı, general,tuğgeneral olunca ne oluyor rütbe yazısnın rengi değişiyo Genişletmek için tıkla ... 1-Rütbe yazı ve rengi değişiyo 2-Ün kazanıyon 3-Özel mesaj kutusu genişliyo daha vardırda ben bilmiyorum.
-Crazy Girl-' Alıntı: Ya anlamadığım konu şu binbaşı, general,tuğgeneral olunca ne oluyor rütbe yazısnın rengi değişiyo Genişletmek için tıkla ... 1-Rütbe yazı ve rengi değişiyo 2-Ün kazanıyon 3-Özel mesaj kutusu genişliyo daha vardırda ben bilmiyorum.
-Crazy Girl- Üye .BlueTR' Alıntı: 2-Ün kazanıyon Genişletmek için tıkla ... O rütbelere gelemeyince ün kazanamıyo musun?
.BlueTR' Alıntı: 2-Ün kazanıyon Genişletmek için tıkla ... O rütbelere gelemeyince ün kazanamıyo musun?
.BlueTR Üye -Crazy Girl-' Alıntı: O rütbelere gelemeyince ün kazanamıyo musun? Genişletmek için tıkla ... ben binbaşı olunca herkes tanımaya başladı.ÜstTeğmenken fazla popülerliğim yoktu.şimdide çok yok ama olsun hiç yoktan iyidir
-Crazy Girl-' Alıntı: O rütbelere gelemeyince ün kazanamıyo musun? Genişletmek için tıkla ... ben binbaşı olunca herkes tanımaya başladı.ÜstTeğmenken fazla popülerliğim yoktu.şimdide çok yok ama olsun hiç yoktan iyidir
-Crazy Girl- Üye .BlueTR' Alıntı: ben binbaşı olunca herkes tanımaya başladı.ÜstTeğmenken fazla popülerliğim yoktu.şimdide çok yok ama olsun hiç yoktan iyidir Genişletmek için tıkla ... Bence sana öyle geldi ben üstteğmenken daha çok popülerdim
.BlueTR' Alıntı: ben binbaşı olunca herkes tanımaya başladı.ÜstTeğmenken fazla popülerliğim yoktu.şimdide çok yok ama olsun hiç yoktan iyidir Genişletmek için tıkla ... Bence sana öyle geldi ben üstteğmenken daha çok popülerdim