ben burda yokum galiba :zzz: Önceki mesajımda hoşgeldin abi demştim :zzz:
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: ben burda yokum galiba Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajımda hoşgeldin abi demştim
Necmati' Alıntı: ben burda yokum galiba Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajımda hoşgeldin abi demştim
zaza Üye muz57' Alıntı: O Anlamda Demedi Genişletmek için tıkla ... biliyorum sabah sabah kendinde değil diye üstüne gidiyorum belki trafolar mucizevi bir şekilde çalışır diye
muz57' Alıntı: O Anlamda Demedi Genişletmek için tıkla ... biliyorum sabah sabah kendinde değil diye üstüne gidiyorum belki trafolar mucizevi bir şekilde çalışır diye
Necmati Üye zaza' Alıntı: evet zaten burada değilsin evindesin Genişletmek için tıkla ... hahaha espri patlaması
zaza Üye Necmati' Alıntı: hahaha espri patlaması Genişletmek için tıkla ... soğuk zamanda soğuk espiri
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: biliyorum sabah sabah kendinde değil diye üstüne gidiyorum belki trafolar mucizevi bir şekilde çalışır diye Genişletmek için tıkla ... Senin Motor Çalışıyor mu Peki Abi
zaza' Alıntı: biliyorum sabah sabah kendinde değil diye üstüne gidiyorum belki trafolar mucizevi bir şekilde çalışır diye Genişletmek için tıkla ... Senin Motor Çalışıyor mu Peki Abi