selamlar:islik
zaza Üye minoo' Alıntı: Minnoşlarım ben okula kaçar Okuyom ben yaa Akşam görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... hadi ALLAH zihin açıklığı versin annem her sabah bana böyle derdi greenmile' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
minoo' Alıntı: Minnoşlarım ben okula kaçar Okuyom ben yaa Akşam görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... hadi ALLAH zihin açıklığı versin annem her sabah bana böyle derdi greenmile' Alıntı: selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
zaza Üye Necmati' Alıntı: Hadi good gule gule Genişletmek için tıkla ... kendinmi gidiyon yoksa başkasınımı gönderiyon belli değil
Necmati' Alıntı: Hadi good gule gule Genişletmek için tıkla ... kendinmi gidiyon yoksa başkasınımı gönderiyon belli değil
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: Yok be Pinara dedim . Fatura dususum olmusss cok mutluyuuuuummmm Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
Necmati' Alıntı: Yok be Pinara dedim . Fatura dususum olmusss cok mutluyuuuuummmm Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
Kobra_FighterTR Üye Necmati' Alıntı: 130 tlden 42 tl'ye dusmus ohbe Genişletmek için tıkla ... Güzel güzel Baban seni alnından öpecek abi
Necmati' Alıntı: 130 tlden 42 tl'ye dusmus ohbe Genişletmek için tıkla ... Güzel güzel Baban seni alnından öpecek abi
zaza Üye Necmati' Alıntı: 130 tlden 42 tl'ye dusmus ohbe Genişletmek için tıkla ... ovvv baya düşmüş ne dedin cimri türkcell 'e
Necmati' Alıntı: 130 tlden 42 tl'ye dusmus ohbe Genişletmek için tıkla ... ovvv baya düşmüş ne dedin cimri türkcell 'e
zaza Üye Necmati' Alıntı: Aman öpmesin Aynı dediğim seyleri sanada derim Zaza görürsün Genişletmek için tıkla ... terbiyesiz
Necmati' Alıntı: Aman öpmesin Aynı dediğim seyleri sanada derim Zaza görürsün Genişletmek için tıkla ... terbiyesiz
zaza Üye Necmati' Alıntı: Nasilsiniz iyimisiniz dedim Genişletmek için tıkla ... onlar ne dedi hemen faturanı indiriyoruzmu dedi ©The_Gespenst©' Alıntı: aynı sen ? Genişletmek için tıkla ... sana demedi türkcell'e dedi
Necmati' Alıntı: Nasilsiniz iyimisiniz dedim Genişletmek için tıkla ... onlar ne dedi hemen faturanı indiriyoruzmu dedi ©The_Gespenst©' Alıntı: aynı sen ? Genişletmek için tıkla ... sana demedi türkcell'e dedi