Necmi abi İCF ye gelde yeneyim seni :D
Necmati Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Necmi abi İCF ye gelde yeneyim seni Genişletmek için tıkla ... ben çakmam o işlerden ..
©The_Gespenst©' Alıntı: Necmi abi İCF ye gelde yeneyim seni Genişletmek için tıkla ... ben çakmam o işlerden ..
zaza Üye minoo' Alıntı: Aaa sen daha bu sabah banlıydın sanki? Genişletmek için tıkla ... evet ama sıkıldım bir uğrayayım dedim
minoo' Alıntı: Aaa sen daha bu sabah banlıydın sanki? Genişletmek için tıkla ... evet ama sıkıldım bir uğrayayım dedim
zaza Üye minoo' Alıntı: Deli ya.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... millet te nasıl tanıyo beni anlamıyorum nerden bildin deli olduğumu valla dün sabah kötüydüm öğle den sonra iyi oldum ve hala sürüyor bu iyi halim hasan abi sağolsun sen nasılsın
minoo' Alıntı: Deli ya.. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... millet te nasıl tanıyo beni anlamıyorum nerden bildin deli olduğumu valla dün sabah kötüydüm öğle den sonra iyi oldum ve hala sürüyor bu iyi halim hasan abi sağolsun sen nasılsın
zaza Üye minoo' Alıntı: Hasan abin sağ olsun Ben de idare eder işte. Genişletmek için tıkla ... yani ChavRash bu devrimci pınar fe senmisin behzat ç. gibi
minoo' Alıntı: Hasan abin sağ olsun Ben de idare eder işte. Genişletmek için tıkla ... yani ChavRash bu devrimci pınar fe senmisin behzat ç. gibi
Xilence Kapalı Hesap minoo' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun : ) Genişletmek için tıkla ... Teşekkür Ederim Pınar Abla