ben geldim pc modunda..
minoo Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: mükemmel dinlemedim ama Genişletmek için tıkla ... Dinlemedin mi yoksa Mert gibi dinn'lemedin mi?
©The_Gespenst©' Alıntı: mükemmel dinlemedim ama Genişletmek için tıkla ... Dinlemedin mi yoksa Mert gibi dinn'lemedin mi?
Necmati Üye Bir İnsan 29 tl'lik faturalı hat paketi yapıp 130 tl fatura getiriyorsa işte bu gerçek bir yetenektir...
Bir İnsan 29 tl'lik faturalı hat paketi yapıp 130 tl fatura getiriyorsa işte bu gerçek bir yetenektir...
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: bir türlü dikiş tutturamadık şu konuda neyse selam gençler Genişletmek için tıkla ... Aynen , Dikiş Tutmuyor
zaza' Alıntı: bir türlü dikiş tutturamadık şu konuda neyse selam gençler Genişletmek için tıkla ... Aynen , Dikiş Tutmuyor
Revengeful Emekli Yönetici Necmati' Alıntı: Bir İnsan 29 tl'lik faturalı hat paketi yapıp 130 tl fatura getiriyorsa işte bu gerçek bir yetenektir... Genişletmek için tıkla ... Yemin ediyorum aynı durumu 3 ay üst üste yasadım. Babam iPhone U duvara çarpacaktı.
Necmati' Alıntı: Bir İnsan 29 tl'lik faturalı hat paketi yapıp 130 tl fatura getiriyorsa işte bu gerçek bir yetenektir... Genişletmek için tıkla ... Yemin ediyorum aynı durumu 3 ay üst üste yasadım. Babam iPhone U duvara çarpacaktı.
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Yemin ediyorum aynı durumu 3 ay üst üste yasadım. Babam iPhone U duvara çarpacaktı. Genişletmek için tıkla ... babam beni çarpacak.. 47 dk. görüşme yapmışım 99 tl'lik internet kullamışım..
Revengeful' Alıntı: Yemin ediyorum aynı durumu 3 ay üst üste yasadım. Babam iPhone U duvara çarpacaktı. Genişletmek için tıkla ... babam beni çarpacak.. 47 dk. görüşme yapmışım 99 tl'lik internet kullamışım..
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Babam o yuzden benden habersiz hattıma 4gb internet paketi aldı Genişletmek için tıkla ... bende babama alıyım dedim dinlemedi artık ondan gizli halletcez bu ayı bu ayda net paketi alcam..
Revengeful' Alıntı: Babam o yuzden benden habersiz hattıma 4gb internet paketi aldı Genişletmek için tıkla ... bende babama alıyım dedim dinlemedi artık ondan gizli halletcez bu ayı bu ayda net paketi alcam..
Necmati Üye Revengeful' Alıntı: Vodafone olup sınırsız al Genişletmek için tıkla ... çevremdekiler vodafone değil düşünmedimmi sanki ..
Revengeful' Alıntı: Vodafone olup sınırsız al Genişletmek için tıkla ... çevremdekiler vodafone değil düşünmedimmi sanki ..
zaza Üye oh valla ben pc ye bile bağlıyorum onu zaten bir oturuşta 500 mb azını kullanmadan kalkmıyorum
zaza Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Çift hat kullan abi Turkcell i 3310 a tak Vodafone u HTC ye Genişletmek için tıkla ... evet bu olur
©The_Gespenst©' Alıntı: Çift hat kullan abi Turkcell i 3310 a tak Vodafone u HTC ye Genişletmek için tıkla ... evet bu olur