Kobra_FighterTR
Üye
Ona bende anlam veremedim abiÖzellikle rüyasında sürekli erkek görmesine anlam veremiyorum![]()

Ona bende anlam veremedim abiÖzellikle rüyasında sürekli erkek görmesine anlam veremiyorum![]()

üstüme baskı yapıyorsunuz gerçekten etkilenip rüyada görüyorumOna bende anlam veremedim abi![]()
![]()

sende günlük yaşamdan etkileniyon oyun oynuyon yada web tasarımları yapıyon akşam eğer çok etkilenirsen rüyanda görüyonBen rüyamda ya macera yaşarım ya web tasarlarımyada hiç rüya görmem
--------------- Ekleme ---------------
Afiyet olsun abi

Macera görüyorum derken oyun değilsende günlük yaşamdan etkileniyon oyun oynuyon yada web tasarımları yapıyon akşam eğer çok etkilenirsen rüyanda görüyon![]()
Korku film inde gibi oluyorum 
Laptop ı bekliyim artık 
seksi adamın hali başkayiyişim bile seksi![]()

Onu gördüm. Ama şimdi olmaz falan diye paraya yazık etmek istemedimMert abi wolfteam dükkanda kurt dönüşümü var 2000 altına onu alıyorsun oyuna giriyorsun shift e basarak zeki kurt u alabiliyorsun![]()
Bu arada arkadaş listesine falan f5 e basınca bakılabiliyomuşAşığım ondanmertarkadaşım fazladüşünüosun bu aralar hayırdır?

ya bi konu varmış mizah bölümünde abisi şu mevzuların geçtiği onu bulamadımNeyi bulamadın abi![]()