ayaklarım iyice uyuştu biri yardım etsin çok kuvvetli bitkisel bişey söyleyin![]()
Yat dinlen başka çaresi yokayaklarım iyice uyuştu biri yardım etsin çok kuvvetli bitkisel bişey söyleyin![]()

dün gecem hastahaneden geçti hem senin o yazdıklarını yaparsam ölürümHoşbulduk kardeşim
Sen kendin uyuşuksun zaten ayakların uyuşuk olsa nolur
Tarçın, karabiber, yeni bahar, karanfil, çörek otu, hardal tohumu, anason, kişniş, zencefil, tarçın çiçeği, zerdeçal, Hindistan cevizi, rezene, kebabiye, sinameki, sarı halile, vanilya, darıfülfül, kakule, havlıcan, zulumba, hıyarşembe, safran, iksir, kimyon, galanga, çam sakızı, mirsafi, meyan balı, şamlı şaşlı, limon kabuğu, kremtartar, zağfiran, udülkahır, çöpçini, eskir, tiryak, ravend, limon tuzu, tekemercini tohumu, günbalı.
karıştır..

valla misafir var gitsin duş almayı deniyecemortam müsaitse soğuk şok uygula![]()

işler var ne yapayım bende isterim ofisteki yatağıma uzanmayı uyumayıYat dinlen başka çaresi yok![]()

Nasılsın bugün abi ?Hoşbulduk kardeşim
Sen kendin uyuşuksun zaten ayakların uyuşuk olsa nolur.

ortam müsaitse soğuk şok uygula![]()

ağır ama sadece bir bitki olsun bir kere biri içirmişti kendimden geçmiştim çok ağır ve berbat bi tadı vardıOnlar mesir macununun içindeki baharatlar.. ayaklandırır diye dedim
ama o gün yerimde duramamıştım ne olduğunu bulsam alıcam 
Nasılsın bugün abi ?
Çok pis laf koydun
![]()

ikinci bir postazaza ya gelen geçen koyuyor bende anlamadım![]()

bazıları hayallerde yaşamaya alışmış ne yapalımzaza ya gelen geçen koyuyor bende anlamadım![]()

bilmiyorummaraş otu olmasın hacı![]()

rüyada o şeyleri yapınca da şey sanıyosunÖzellikle rüyasında sürekli erkek görmesine anlam veremiyorum![]()