Sohbet koyu herhalde :D
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: canım sıkıli yeğenim Genişletmek için tıkla ... Git çalış Ne Sıkıntısı 24 saat buradasın
zaza' Alıntı: canım sıkıli yeğenim Genişletmek için tıkla ... Git çalış Ne Sıkıntısı 24 saat buradasın
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: canım sıkıldığı için buraya geliyorum Genişletmek için tıkla ... Abi patronun canın sıkılınca maxicep'e gir mi diyo
zaza' Alıntı: canım sıkıldığı için buraya geliyorum Genişletmek için tıkla ... Abi patronun canın sıkılınca maxicep'e gir mi diyo
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: yok canın sıkılıyorsa nette gir diyor Genişletmek için tıkla ... Sende "Hemen patron" diyip giriyorsun değil mi ?
zaza' Alıntı: yok canın sıkılıyorsa nette gir diyor Genişletmek için tıkla ... Sende "Hemen patron" diyip giriyorsun değil mi ?
Kobra_FighterTR Üye zaza' Alıntı: yokla bende canım sıkılırsa girerim diyorum ama hiç çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... İstatistikler gösteriyor onu zaten
zaza' Alıntı: yokla bende canım sıkılırsa girerim diyorum ama hiç çıkmıyorum Genişletmek için tıkla ... İstatistikler gösteriyor onu zaten
Samsun55'' Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: İstatistikler gösteriyor onu zaten Genişletmek için tıkla ... yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben
©The_Gespenst©' Alıntı: İstatistikler gösteriyor onu zaten Genişletmek için tıkla ... yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben
zaza Üye ekmek parası --------------- Ekleme --------------- Samsun55''' Alıntı: yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben Genişletmek için tıkla ... o zamanalar e71 yoktu hatırlatayım
ekmek parası --------------- Ekleme --------------- Samsun55''' Alıntı: yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben Genişletmek için tıkla ... o zamanalar e71 yoktu hatırlatayım
Kobra_FighterTR Üye Samsun55''' Alıntı: yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben Genişletmek için tıkla ... Olmazki ama Bizde birşeyler için çabalıyoz zaza' Alıntı: o zamanalar e71 yoktu hatırlatayım Genişletmek için tıkla ... Bende 5800 XM alıyımda o zaman görüşelim Mert abiyi bile sırlamada geçerim
Samsun55''' Alıntı: yav heray başı böyle oluyor sonra düşüyor fazla giremiyor alıştım artık ben Genişletmek için tıkla ... Olmazki ama Bizde birşeyler için çabalıyoz zaza' Alıntı: o zamanalar e71 yoktu hatırlatayım Genişletmek için tıkla ... Bende 5800 XM alıyımda o zaman görüşelim Mert abiyi bile sırlamada geçerim