İyi Sen ?
Kobra_FighterTR Üye HeiLmasTer®' Alıntı: iyidir şu yazı tipini bulsan çok iyi olcak Genişletmek için tıkla ... Neden Lazım ki ?
HeiLmasTer®' Alıntı: iyidir şu yazı tipini bulsan çok iyi olcak Genişletmek için tıkla ... Neden Lazım ki ?
D3N1Z Üye heyyttt gençlik kimse yok ne oldu bu foruma ? bir sakinlik bir değişiklik bir 2milyon üye ancak bir yok olmusluk mod. mlar nirdesiniz ? merhaba batuhann
heyyttt gençlik kimse yok ne oldu bu foruma ? bir sakinlik bir değişiklik bir 2milyon üye ancak bir yok olmusluk mod. mlar nirdesiniz ? merhaba batuhann
minoo Üye D3N1Z' Alıntı: gene 2 dc var transkrpirt karne yerine geçerse tabiii Genişletmek için tıkla ... geçer gibi bende de 1 tane DD var.uzaktan eğitimle aldığımız ders.gerisi CB,BB,BA ama AA yok
D3N1Z' Alıntı: gene 2 dc var transkrpirt karne yerine geçerse tabiii Genişletmek için tıkla ... geçer gibi bende de 1 tane DD var.uzaktan eğitimle aldığımız ders.gerisi CB,BB,BA ama AA yok
D3N1Z Üye iyisin gene ya .) ben alttan alıyorum zaten dc aldım dd düşürdüm fd ler oo neyse hiç girmiyelim bu knuya .)
iyisin gene ya .) ben alttan alıyorum zaten dc aldım dd düşürdüm fd ler oo neyse hiç girmiyelim bu knuya .)