Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:naughty:

Necmati

Necmati

Üye
Selamın Aleyküm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aleyküm selam.

zaza

zaza

Üye
Aleyküm selam necmi nasılsınız maxiciler:islik

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:islik

zaza

zaza

Üye
iyimisin değilmisin:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
biraz iyi birazda kötü gibi

zaza

zaza

Üye
o nasıl oluyor öyle:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
sen beni bırak dün akşam vadide ne oldu :ehe

izlemedim ben :D

zaza

zaza

Üye
batu ya özet geçtim onun profiline gir görürsün:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hani tam ersoyla polat karşı karşıya geldiğinde bitti ya
orada polis geldi baba operasyonu vardı bütün babaları topladılar en son zaza yakalandı oda ğıyar yeğeni yüzünden:ehe madem polis kaynıyo etraf niye söylemiyon:ehe neyse hepsini nezarete attılar başsavcı dedi konuşun derdiniz ne ise çözün polat plan yapmış ben yaralayıp hastahaneye koyacam memati sende öldür diye başsavcı odadan çıkarken diyor 5 dakikanız var polat diyor 10 dakka olsun biraz birbirlerine laf sokuyorlar ersoy en son seni öldürecem diyor polayt bir yumruk vuruyor sonra ersoy polat bir tane daha vurup kafasını pencereden çıkartıyor camı kırarak suratı yaralı hastahaneye giderken memati yolda ambulansı durduruyor bi bakıyor o değil yolluoyr onu ambulans anons geçiyor ersoy uzanmış anonsu duyuyor yolda silahlı biri ambulansı durdurdu diye kalkıyor görevlinin elini çeviriyor arabayı mematiye yetişmeden durduruyor
devamı.......
adamları geliyor arkadaki polisi etkisiz hale getiriyor kaçıyor bunu öğrenen polat abdulheye bana vur diyor nezarethanede olurmu diyor abi polat dediki olum ben size bana vurun dediğimde vuracaksınzı diye bağırıyor vuruyor bitane kargaşa çıkartıyorlar maksat polat kaçsın neyse savcı hanıma diyorki beni tanıdık polislerle gönder o polislerle çıkıyor polislere diyor isterseniz benle gelin ersoyun ölüsünü alın isterseniz sizi etkisiz hale getirdim diye ifade verin seninleyiz diyorlar ersoy hastahanede babasının yanına gidiyor bitiyor:ehe
tamamdır :ehe

zaza

zaza

Üye
güzel ve ayrıntılı bir özet dimi:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
S.a Arkadaşlar Ben Geldim ;)

zaza

zaza

Üye
aleyküm selam hoşgeldin:bye2:

zaza

zaza

Üye
konuşuyoruz sen:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Valla 2 Günde Bir Site Bitirdim Nasıl Bitirdim Anlamadım :D Ondan Foruma Fazla Bakamadım :D

zaza

zaza

Üye
ne sitesi:hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
at bakim sitenin linkini benim profile :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Cs Clan Sitesi :) Link Atamam Kurallara Aykırı :D