Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gönüldaşların Mekanı..
Sponsorlu Bağlantılar
Revengeful
Emekli Yönetici
Yok o konuda pınarın eline kimse su dokemez
Reşwan
Emekli Yönetici
evet öyle biliyorum sende ondan kapmışsın demekki. bilmem doğrumudur, yanlışmıdır ancak pek bu konuda üstüne düşmüyorum nerde, nasıl yazım hatası yaptım diye bakmam yazar geçerim.
Revengeful
Emekli Yönetici
Farkettim Dil Bilgisi kurallarını katlettin
Reşwan
Emekli Yönetici
birde birşey sorayım mert bu konu üstündeki etiketler nasıl oluşturuluyor?
Revengeful
Emekli Yönetici
Konu icerigi ve konu başlığına göre. Foruma Google Bot lari geliyor. Ve bazı kelimeleri kaydediyor. Gördüğün etiketlerde insanların Google a yazdığı seyler. Onlardan birini yazdıginda bizim site çıkıyor.
açık konuşayım okumadım ben orta terk pek hoş birşey değil okumamak ama okuyamdım işte biraz eski yaşantı sebeplerinden olsun birazda benim isteksizliğim kaldı öyle. pişmanlık yok ama eksiklik var diyelim okusaymışım iyi olurmuş diyelim.ama olsun yinede memnunum hayatımdan, tecrübelerimden.öğrendiklerimden okumadığım halde yüzlerce kişinin bilgisayırını tamir edip onarmaktan hem iş hayatımdan hem sosyal çevrem ve ortamlarımdan hemde sanal hayatımdaki olumlu yönlerimden memnunum.
Revengeful
Emekli Yönetici
O da iyi
Kusura bakma ya. Bir yandan film izliyor bir yandan siteye giriyorum geç yazdım
Reşwan
Emekli Yönetici
hım kafana göre takıl sende kusura kalma alıkoydum
Revengeful
Emekli Yönetici
Ya yok deme söyle konuşmak için burdayim zaten
Reşwan
Emekli Yönetici
sorun değil gerçekten ne zaman yazmak istersen aciliyet gereken birşey yok sadece az önceki yazdıklarıma yönelik yorumunu bekledim ondan aceleye getirdim biraz.
Revengeful
Emekli Yönetici
minoo
Üye
Revengeful
Emekli Yönetici
Hosgeldin 2 dk sonra gerimi gideceksin
--------------- Ekleme ---------------
Kulağın cinladimi
minoo
Üye
hayır buralardayım sanırım.yeni uyandım off! nasıl uyuyacağım ben bir daha