gaffarson
Üye
sohbet koyu maşaallah günaydın diyim çıkıyım ben..
estagfurullah vaktiniz varsa siz de buyrun. Bu arada ben Gencer pek diyaloğumuz olmadı sizinle.
sohbet koyu maşaallah günaydın diyim çıkıyım ben..
peki abim.akşam görüşmek üzereişe gitmem gerek çıkıyorum ben görüşürüz..![]()

işe gitmem gerek çıkıyorum ben görüşürüz..![]()

annem şimdi uyanıp çığlık atar yine senin dersin var ve sabahladın mı diye![]()

yok gündüz okulda oluyorum ben..bugün boş günüm olduğu için sabahtan beri buralardayımiyi de ben seni gündüz de görüyorum, akşam da görüyorum, gece zaten varsın ne zaman uyuyorsun![]()

yok gündüz okulda oluyorum ben..bugün boş günüm olduğu için sabahtan beri buralardayım![]()
akşama doğru eve geldiğimde açıyorum yatana kadar
işte 2-3 gibi yatıyorum 7-8 gibi de uyanıyorum
hem boşuna bana Vampirella demiyorlar![]()

gececilerde başladık saat 12 gibi
tam 7 saattir dır dır dır
![]()
hadi benim çenem düşük de kendim gibi birilerini görmek ne güzel
peki sen ne zaman uyuyorsun?![]()

ben de 8de çıkacağım
ayrıca çenesi düşük derken hakaret anlamında demedim yanlış anlama
bu arada annem uyandı..ben de yeni uyanmış numarası yaptım![]()
bizi uzuuuun ve uykusuz bir gün bekliyor
sana başarılar dilerim derslerinde ve uykusuz yolda vs dikkatli ol kafa fazlasıyla dalgın ve refleksler de fazlasıyla kötü durumda biliyorsun. Kendine dikkat et görüşmek üzere 
ovv teşekkür ederim bilmukabele efendimo zaman sana günaydın![]()
sen hazırlanmana bak ben de yavaş yavaş hazırlanayım.
Gece keyifliydi hoş sohbetin için teşekkür ederim. Tanıştığıma tekrar çok memnun oldum.
Şimdi bu güzel ve sohbetli gecenin ceremesini çekme zamanıbizi uzuuuun ve uykusuz bir gün bekliyor
sana başarılar dilerim derslerinde ve uykusuz yolda vs dikkatli ol kafa fazlasıyla dalgın ve refleksler de fazlasıyla kötü durumda biliyorsun. Kendine dikkat et görüşmek üzere
![]()
ben de çok memnun oldum ve ben de teşekkür ediyorum
fakat beni bu gece buralarda göremezsiniz çünkü bugünden uykusuzum ve yarın da 6da uyanmak,08.00-17.00 saateri arasında derse girmek durumundayım 

şaka bir yana cidden arkadaşlarla gidiyorum 

ovv teşekkür ederim bilmukabele efendimben de çok memnun oldum ve ben de teşekkür ediyorum
fakat beni bu gece buralarda göremezsiniz çünkü bugünden uykusuzum ve yarın da 6da uyanmak,08.00-17.00 saateri arasında derse girmek durumundayım
bana dua edin bugün matematikten en yüksek notu almayı umuyorum..yaptım olacak
ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkürler.ama tek gitmiyorum hayranlarım bırakıyor beni okulaşaka bir yana cidden arkadaşlarla gidiyorum
iyi günler sana da arkadaşım sen de dikkatli ol,kahve iç
Aman Allah'ım neler oluyor bana? Ne kadar uzun yazdım ben bu gece![]()

ayrıca bir daha dersin, sınavın yokken sabahlayalım bu şekilde sana yararım değil zararım olur 
kendine iyi bak iyi dersler 
bugün olacak yoğunluğumdan sonra benim de ne zaman tekrar gelebileceğim muallak
offf bugün bir de snavın mı vardı şimdi kendimi daha da suçlu hissettim inan
umarım başarılı geçer, dualarım seninle
ve evet gerçekten bu gece sen de hem çok hem de uzun yazılar yazdın![]()
cevap yazma artık mail gelirse merak eder tekrar bakarım ve görüyorsun laf lafı açıyorayrıca bir daha dersin, sınavın yokken sabahlayalım bu şekilde sana yararım değil zararım olur
ya da son cümleni yaz veda et mailden bakarım girmem tekrarkendine iyi bak iyi dersler
![]()
kısa yazayım ben de meşgul etmeyelim birbirimizi