internet ten izliosan mümkündür yada laptoptan giriosan benim gibi![]()
netten değil yani

burdannetten değil yani

Pehhhh

1)evet çok ciddiyim.mekan 23.59-05.59 arası açık1) 6 dan sonraki mesajların bahsettiğin sebepten gitmesi vs konusunda ciddi misin![]()
2) geçelim bakalım
3) üzüldüm şimdi sabaha kadar uykusuz kaldın diyebaştan belirtseydin keşke
![]()
bu saatler dışında yazılan mesajlar taşınıyor 

hiç uyumuyordum günlerce..millet uyuyor uyanıyor oo Pınar hala online 
evet burası gece-gündüz açık![]()
diğer taraf yalnızca gece
dur ben son mesajına cevap vereyim![]()

aslında orası gerçekten deneme odasıhmm anladım. Bir de deneme odası var. Hiç bir zaman içeride birilerinin youtube vs video paylaşım denediğini, fotograf paylaşım denediğini ya da ne olursa olsun her hangi bir sey denediğni bir türlü göremediğim deneme odası ve işin komiği ben orayı gerçekten deneme odası sanıyordum
ne zaman baksam sohbet ediliyor dedim sanırım bir gün bir üyenin cıkıp da "kardeşim burası deneme odası değil mi" diyecek mi diye sabrını deniyorlar galiba![]()

öyle yani..evet burası gece-gündüz açık![]()
diğer taraf yalnızca gece
dur ben son mesajına cevap vereyim
--------------- Ekleme ---------------
1)evet çok ciddiyim.mekan 23.59-05.59 arası açıkbu saatler dışında yazılan mesajlar taşınıyor
2)pas
3)ben alışığım bana etki etmiyor.sen beni tatilde görmeliydinhiç uyumuyordum günlerce..millet uyuyor uyanıyor oo Pınar hala online
![]()
hani demiştin ya ben gececiyim diye ben de çok severim geceleri. Benim için tadı bambaşkadır.aslında orası gerçekten deneme odası
eklentileri falan deniyor herkes.ama arada sohbet ve yardımlaşma da oluyor.mesela geçen gün bizimkiler iphone hacklemeye çalışıyordu programlar havada uçtu görmeliydin
cepten girenler bir şeyler deniyor falanöyle yani..
gerçi zaten video, resim vs paylaşımının nesini denemek gerekir ki zaten ön izleme var onu da hiç bir zaman anlamamışımdır 
bana da etmiyordu hatta hala etmiyor diyeceğim ama eskisi gibi değil, yaşın ilerledikçe daha da etkilenmeye başlıyorsun ve inan aslında doğru değil buhani demiştin ya ben gececiyim diye ben de çok severim geceleri. Benim için tadı bambaşkadır.

yok resim video değil de program deneniyor..eklentilerle falan..bir keresinde ben yanlışlıkla geri dönüşüm kutusunu boşaltayım derken,kutuyu silmiştimbilmiyorum ben bir türlü denk gelemedim deneme anına bakalım sabırla takip etmeye çalışacağımgerçi zaten video, resim vs paylaşımının nesini denemek gerekir ki zaten ön izleme var onu da hiç bir zaman anlamamışımdır
![]()

anaaaam kim gelmişamann siz uyumuyor musunuz ya?![]()

abim ya eskiden de aynen böyle olurdu değil mi? 

günaydın 
amann siz uyumuyor musunuz ya?![]()
kesinlikle..seviyorum geceyi
yok resim video değil de program deneniyor..eklentilerle falan..bir keresinde ben yanlışlıkla geri dönüşüm kutusunu boşaltayım derken,kutuyu silmiştim
Halit yardım etti.ama verdiği site açılmadı falan.deneme odasına eklenti eklemişti o sayede tekrar getirdim geri dönüşüm kutusunu..gibi
--------------- Ekleme ---------------
anaaaam kim gelmişabim ya eskiden de aynen böyle olurdu değil mi?
sen uyandığında günaydın dediğinde ben hala uyumamış olurdum kızardın
günaydın
![]()
ama şunu da anladım ne kadar kendini düzene soksan da bir şekilde yine uyku düzenin ya da uykusuzluk aloışkanlığın dönüyor eski haline yani bu alışkanlıktan çok bir çok kişide kesinlikle yapı meselesi.bak bu doğruuyumadık valla :S hoşgeldiniz
bence de kızmak da haklıama şunu da anladım ne kadar kendini düzene soksan da bir şekilde yine uyku düzenin ya da uykusuzluk aloışkanlığın dönüyor eski haline yani bu alışkanlıktan çok bir çok kişide kesinlikle yapı meselesi.
ben kendimi bildim bileli hiç akşam erken yatıp,sabah erken ve sorunsuz uyanmadım 
olur mu abim ya gel sen de katıl bize..sohbet koyu maşaallah günaydın diyim çıkıyım ben..