iyiyim abi ne olsun sen nasılsın :D
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Ali Ağaoğlu' Alıntı: borsadan, şirketten kafamızı kaldıramıyoruz. ülkenin bizlere ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... gerçek mi yaw?
Ali Ağaoğlu' Alıntı: borsadan, şirketten kafamızı kaldıramıyoruz. ülkenin bizlere ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... gerçek mi yaw?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Samsun55''' Alıntı: iyiyim abi ne olsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik,sağlık şükür..
Samsun55''' Alıntı: iyiyim abi ne olsun sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyilik,sağlık şükür..
minoo Üye selam --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hoş geldin boncuk.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abim nasılsın?
selam --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: hoş geldin boncuk.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum abim nasılsın?
Revengeful Emekli Yönetici Nadir abi iphone un saat kısmı varya. Orada parmağımızı sag yada sola kaydirdigimizda kısayol menüsü geliyordu. Onun için cydia dan ne yuklemem lazim
Nadir abi iphone un saat kısmı varya. Orada parmağımızı sag yada sola kaydirdigimizda kısayol menüsü geliyordu. Onun için cydia dan ne yuklemem lazim
minoo Üye Nadir' Alıntı: şükür işte bildiğin gibi. hangi Hasan? Genişletmek için tıkla ... küçük olan godfather
Nadir' Alıntı: şükür işte bildiğin gibi. hangi Hasan? Genişletmek için tıkla ... küçük olan godfather
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Nadir abi iphone un saat kısmı varya. Orada parmağımızı sag yada sola kaydirdigimizda kısayol menüsü geliyordu. Onun için cydia dan ne yuklemem lazim Genişletmek için tıkla ... inan bilmiyorum oraya birşey yüklendiğini ilk defa duyuyorum..
Revengeful' Alıntı: Nadir abi iphone un saat kısmı varya. Orada parmağımızı sag yada sola kaydirdigimizda kısayol menüsü geliyordu. Onun için cydia dan ne yuklemem lazim Genişletmek için tıkla ... inan bilmiyorum oraya birşey yüklendiğini ilk defa duyuyorum..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo' Alıntı: küçük olan godfather Genişletmek için tıkla ... bizim Hasoyla yani..