sana şöyle yaş tarafından bir öpücük konduruyum..:op:
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Ona Mert jr diyecem artık xd Abi sen öpme yanlış anlaşılır xd --------------- Ekleme --------------- Ben i̇phoneda oynuyorum pes 11 Genişletmek için tıkla ... Whopper jr gibi iphone bölümüne uğramıştım birkaç kere. Oyunlarını benim bilgisayar kaldırmaz
Revengeful' Alıntı: Ona Mert jr diyecem artık xd Abi sen öpme yanlış anlaşılır xd --------------- Ekleme --------------- Ben i̇phoneda oynuyorum pes 11 Genişletmek için tıkla ... Whopper jr gibi iphone bölümüne uğramıştım birkaç kere. Oyunlarını benim bilgisayar kaldırmaz
Burak Üye Nadir' Alıntı: a.selam Burak hoş geldin.. Genişletmek için tıkla ... hosbulduk nasılsın abi
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Mert' Alıntı: Whopper jr gibi iphone bölümüne uğramıştım birkaç kere. Oyunlarını benim bilgisayar kaldırmaz Genişletmek için tıkla ... Mert o etleri nerden buldun?
Mert' Alıntı: Whopper jr gibi iphone bölümüne uğramıştım birkaç kere. Oyunlarını benim bilgisayar kaldırmaz Genişletmek için tıkla ... Mert o etleri nerden buldun?
minoo Üye abi kurban bayramı geliyor ya,sembolik olarak vurgu yapmış --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
abi kurban bayramı geliyor ya,sembolik olarak vurgu yapmış --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: selamm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Burak Üye Nadir' Alıntı: sağol Burak şükür iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi. yuvarlanıp gidiyorum kurbana girdim abi bu bayram
Nadir' Alıntı: sağol Burak şükür iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi. yuvarlanıp gidiyorum kurbana girdim abi bu bayram
Burak Üye minoo' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Güzel demi Genişletmek için tıkla ... az gelir o
minoo' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- Mert' Alıntı: Güzel demi Genişletmek için tıkla ... az gelir o
Mert Üye Ceza puanları dedin aklıma geldi Benim ceza puanlarım tesadüfen bi konuya yaptığım yorumla farkedilip silinmişti Dün gibi hatırlıyorum
Ceza puanları dedin aklıma geldi Benim ceza puanlarım tesadüfen bi konuya yaptığım yorumla farkedilip silinmişti Dün gibi hatırlıyorum
Burak Üye minoo' Alıntı: Burak senin şu ceza puanların ne zaman siliniyor? Genişletmek için tıkla ... bir tane uyarım var.4 aralık'ta silinicek.
minoo' Alıntı: Burak senin şu ceza puanların ne zaman siliniyor? Genişletmek için tıkla ... bir tane uyarım var.4 aralık'ta silinicek.