Merak etme abi sabahtan beri ders çalışıyorum. Yeni girdim net e. eminim öyledir :d::d:
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Merak etme abi sabahtan beri ders çalışıyorum. Yeni girdim net e. Genişletmek için tıkla ... eminim öyledir
Revengeful' Alıntı: Merak etme abi sabahtan beri ders çalışıyorum. Yeni girdim net e. Genişletmek için tıkla ... eminim öyledir
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... test sorusunun cewabını mı düşünuosun çalışkan mert --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: ben hep burda görüyom Mert. Genişletmek için tıkla ... onlide da 5.
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... test sorusunun cewabını mı düşünuosun çalışkan mert --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: ben hep burda görüyom Mert. Genişletmek için tıkla ... onlide da 5.
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: Oğuz kimya işleri nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... yarısı tamam ama pek kimse ilgilenmio benimde canım istemio böyle olunca durum
Nadir' Alıntı: Oğuz kimya işleri nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... yarısı tamam ama pek kimse ilgilenmio benimde canım istemio böyle olunca durum
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: hım tamam bir ara el atarım. kızlar nerdesiniz? Genişletmek için tıkla ... nasıl yani --------------- Ekleme --------------- mert de okuyo konuyu ama iki saaattir mesajı yok
Nadir' Alıntı: hım tamam bir ara el atarım. kızlar nerdesiniz? Genişletmek için tıkla ... nasıl yani --------------- Ekleme --------------- mert de okuyo konuyu ama iki saaattir mesajı yok
OğuzcanAbi Üye orasını bilemem pc başında bence test çözüor --------------- Ekleme --------------- hadi by by dostlarrr ben gidiorreee
orasını bilemem pc başında bence test çözüor --------------- Ekleme --------------- hadi by by dostlarrr ben gidiorreee