evet bu Mert'i hergün böyle düzeltirim kızlar..:d::d::d:
...NUR... Üye ebuş...' Alıntı: ---- merte bak Genişletmek için tıkla ... abi abartma baksana surat nolmuşşşş yazuk yaaaaa
ebuş...' Alıntı: ---- merte bak Genişletmek için tıkla ... abi abartma baksana surat nolmuşşşş yazuk yaaaaa
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi oguzcankral' Alıntı: beni Genişletmek için tıkla ... oo Oğuz kızlar bakmayın.
OğuzcanAbi Üye Nadir' Alıntı: oo Oğuz kızlar bakmayın. Genişletmek için tıkla ... bak ama ben karşılık werririm ona göre
Nadir' Alıntı: oo Oğuz kızlar bakmayın. Genişletmek için tıkla ... bak ama ben karşılık werririm ona göre
OğuzcanAbi Üye ...NUR...' Alıntı: gözlerim kapalı Genişletmek için tıkla ... yeni yeni üyeler keşfetmiş mekanı
...NUR... Üye oguzcankral' Alıntı: yeni yeni üyeler keşfetmiş mekanı Genişletmek için tıkla ... ewd ben yebni geldim ama burayı sewdim
oguzcankral' Alıntı: yeni yeni üyeler keşfetmiş mekanı Genişletmek için tıkla ... ewd ben yebni geldim ama burayı sewdim
OğuzcanAbi Üye abi bu konuya özel bi yetki koyalım rütbe altında maxi gönüldaş yazmayan giremesin bu konuya --------------- Ekleme --------------- ...NUR...' Alıntı: ewd ben yebni geldim ama burayı sewdim Genişletmek için tıkla ... bura sewilmez mi be
abi bu konuya özel bi yetki koyalım rütbe altında maxi gönüldaş yazmayan giremesin bu konuya --------------- Ekleme --------------- ...NUR...' Alıntı: ewd ben yebni geldim ama burayı sewdim Genişletmek için tıkla ... bura sewilmez mi be
OğuzcanAbi Üye abi negative söyledim merti 7 aylığına banlıcak dersine çalışmıo öyle pc başında oturuo ygs öğrencisi --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: olur mu canım herkese açık.gelen kovulur mu? Genişletmek için tıkla ... kovulmaz ama herkes yazdırsın bilelim kimin maxi gönüldaş olduğunu
abi negative söyledim merti 7 aylığına banlıcak dersine çalışmıo öyle pc başında oturuo ygs öğrencisi --------------- Ekleme --------------- Nadir' Alıntı: olur mu canım herkese açık.gelen kovulur mu? Genişletmek için tıkla ... kovulmaz ama herkes yazdırsın bilelim kimin maxi gönüldaş olduğunu
OğuzcanAbi Üye Revengeful' Alıntı: Ne bencil adamsın oğuz Genişletmek için tıkla ... ne oldu hacı mert
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi hür iradesini kullanıyor.ygs ye çalışmayarak işsiz kalmayı tercih ediyor sorun yok.
...NUR... Üye --------------- Ekleme --------------- bura sewilmez mi be[/QUOTE] bencede aynen öle sewilmicek deil bi yer deil burasııı
--------------- Ekleme --------------- bura sewilmez mi be[/QUOTE] bencede aynen öle sewilmicek deil bi yer deil burasııı