Revengeful
Emekli Yönetici
Vallah oğuz oyun ve program paylaşımın olsa sana örnek bir istek yazısı yazarımda...Bana eklenti yetkisi verirmisin diye sorarsan şu durumda küfür olarak algılayabilir.abi sen öğret misn anlamadım

Vallah oğuz oyun ve program paylaşımın olsa sana örnek bir istek yazısı yazarımda...Bana eklenti yetkisi verirmisin diye sorarsan şu durumda küfür olarak algılayabilir.abi sen öğret misn anlamadım

Vallah oğuz oyun ve program paylaşımın olsa sana örnek bir istek yazısı yazarımda...Bana eklenti yetkisi verirmisin diye sorarsan şu durumda küfür olarak algılayabilir.![]()

Vallah oğuz oyun ve program paylaşımın olsa sana örnek bir istek yazısı yazarımda...Bana eklenti yetkisi verirmisin diye sorarsan şu durumda küfür olarak algılayabilir.![]()

süpersin Mert.
demekki o binbaşı uğraşmış
nie ya alan binbaşı bile war
bi örnek yazsana mert hatta benim adıma sen söle![]()

Sana vereyim bir kaç kotapm attım bakalım cevap gelir yakında

gelir gelir.ceza falan almadın değil mi?
Ben istekte bulunurken biraz mizahi tarzda yazdım![]()
gelir gelir.ceza falan almadın değil mi?

ceza falan alınca alınabiliyor o yetki.
Oğuz şuanda benim yazdığım sana uymaz. Sen direk şöyle sor; "Selam Ozan abi. Bugün bir ayrı yakışıklısın. Gittiğin yeri yakıyorsun be abiAcaba bana eklenti yetkisi verirmisin?" diye sor
![]()
sittesiyi bana werirOğuz şuanda benim yazdığım sana uymaz. Sen direk şöyle sor; "Selam Ozan abi. Bugün bir ayrı yakışıklısın. Gittiğin yeri yakıyorsun be abiAcaba bana eklenti yetkisi verirmisin?" diye sor
![]()

Benim 67 Gb kotam var![]()
![]()

sen bu gidişle sittin sene alamazsın.mrb
eklenti yükleme yetkisi almak istiyorum
hayırlı işlerde kullanacağımdan emin olabilirsin
iyi akşamlar hayırlı ramazanlar
olulu yönde cewap bekliyorum
aynen bunu yazdım
--------------- Ekleme ---------------
görmedim wala senin yazını ben yazdım ozan abi iyi ya olmadı bi kız ayarlarımsittesiyi bana werir