Gönüldaşların Mekanı..

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
e tmm işte kendi psikolojisini düzeltmek için makyaj yapıyo...mutlu mutlu geziyo...çirkin olduğunu düşünüp mutsuz mu gezsin... :D

ben aşırısını sevmiyorum ama bi kadının hafif te olsa yüzünde makyaj olmalı..en azından bi göz kalemi.. (yani doğal güzelliği varsa tabiki de gerek yok ama ben kendim gibi normal tipler için söylüyorum... :ehe )

Perfect!

Üye
bilmem ya belki ben yanlışımdır ama sen zaten güzelsin dediğinde kimse inanmıyo ki toplumsal bi sorun bu dünya çapında belki makyaj gerekiz ama para meselesi den değil tabi bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bazılarına gerekiyor Halil,onlar haklı.:kop::kop::kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Şimdi herkesin en başta kendisine sevgisi vardır...kendisini beğenme güdüsü vardır..eğer o olmasaydı kimsenin kendisine tahammülü olmazdı çünkü...ama buna rağmen içinde yine de bi acaba vardır..bi kendine aynada baktığı zaman gördüğü bi de nefsinin söylediği var...o yüzden de sanırım bu güzellik olgusu için her zmn bi acaba olucak insanların içinde..ne dedim ben yaa... :ehe :ehe

bi dahaki seansta görüşmek üzere... :ehe :ehe :ehe

minoo

minoo

Üye
e tmm işte kendi psikolojisini düzeltmek için makyaj yapıyo...mutlu mutlu geziyo...çirkin olduğunu düşünüp mutsuz mu gezsin... :D

ben aşırısını sevmiyorum ama bi kadının hafif te olsa yüzünde makyaj olmalı..en azından bi göz kalemi.. (yani doğal güzelliği varsa tabiki de gerek yok ama ben kendim gibi normal tipler için söylüyorum... :ehe )
ben de rimelsiz asla :D

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi herkesin en başta kendisine sevgisi vardır...kendisini beğenme güdüsü vardır..eğer o olmasaydı kimsenin kendisine tahammülü olmazdı çünkü...ama buna rağmen içinde yine de bi acaba vardır..bi kendine aynada baktığı zaman gördüğü bi de nefsinin söylediği var...o yüzden de sanırım bu güzellik olgusu için her zmn bi acaba olucak insanların içinde..ne dedim ben yaa... :ehe :ehe

bi dahaki seansta görüşmek üzere... :ehe :ehe :ehe
:kop::kop::kop:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Ne oldu güzel insanlar makyajımı tartışıyorsunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nolmuş burda yaaa.

minoo

minoo

Üye
bi avon dedim konu buraya geldi :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gönüldaşlar genelde erkeklerin yazdığı bi konuydu şimdi her tarafı sardı bi makyaj...hobaa... :ehe

Perfect!

Üye
pınar tüm suç senin

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Başka konu yokmu da makyajdan sohbet ediyorsunuz,şunu iyi biliyorumki türk bayanları makyaj"sızda güzeldir.

Perfect!

Üye
konu yok ama yoldadır bence :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Sitedede baya temizlik yapıldı..

Perfect!

Üye
:ehe bayram hazırlığı o :d:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici