avon için değermi ya git uyu :ehe
minoo Üye halil09' Alıntı: avon için değermi ya git uyu Genişletmek için tıkla ... olmaaaz 400 tl'lik sipariş verdim nasıl uyuyayım
halil09' Alıntı: avon için değermi ya git uyu Genişletmek için tıkla ... olmaaaz 400 tl'lik sipariş verdim nasıl uyuyayım
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: olmaaaz 400 tl'lik sipariş verdim nasıl uyuyayım Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye ya öyle değil ben avon temsilcisiyim başkalarının siparişleri bu gelenler.benim de var tabii
minoo Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... heh bi bayan geldi işte.ezemeyeceksiniz artık beni
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi ne yaparsınız bu kozmetikle anlamıyorum.halbuki doğal haliniz daha güzel bence.
Perfect! Üye Nadir' Alıntı: ne yaparsınız bu kozmetikle anlamıyorum.halbuki doğal haliniz daha güzel bence. Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi ama anlatamıyom ki sakalımda var ama hacı sakalı yapıcam --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Doğal hali güzel değilse naapsın peki o bayan... ?? Genişletmek için tıkla ... Güzellik görecelidir eğer kendini beğenmiyosa psikolojık tir...
Nadir' Alıntı: ne yaparsınız bu kozmetikle anlamıyorum.halbuki doğal haliniz daha güzel bence. Genişletmek için tıkla ... Haklısın abi ama anlatamıyom ki sakalımda var ama hacı sakalı yapıcam --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Doğal hali güzel değilse naapsın peki o bayan... ?? Genişletmek için tıkla ... Güzellik görecelidir eğer kendini beğenmiyosa psikolojık tir...
minoo Üye Nadir' Alıntı: ne yaparsınız bu kozmetikle anlamıyorum.halbuki doğal haliniz daha güzel bence. Genişletmek için tıkla ... güzelliğe güzellik katıyor ama abi.mesela parfümsüz bayan olur mu hiç
Nadir' Alıntı: ne yaparsınız bu kozmetikle anlamıyorum.halbuki doğal haliniz daha güzel bence. Genişletmek için tıkla ... güzelliğe güzellik katıyor ama abi.mesela parfümsüz bayan olur mu hiç
Perfect! Üye minoo' Alıntı: güzelliğe güzellik katıyor ama abi.mesela parfümsüz bayan olur mu hiç Genişletmek için tıkla ... Ozon tabakasız dünya olurmu Hem herkesin her yemeği beğenmesi beklenmez (yemek diymda benzetme bu yanlış anlamayın )
minoo' Alıntı: güzelliğe güzellik katıyor ama abi.mesela parfümsüz bayan olur mu hiç Genişletmek için tıkla ... Ozon tabakasız dünya olurmu Hem herkesin her yemeği beğenmesi beklenmez (yemek diymda benzetme bu yanlış anlamayın )
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi biraz güzelleştiriyor,bakım iyi ama abartıldığında maymuna döndürüyor.