A.selam...Herkese günaydın

günaydın Emre
evet çok tatlı daha doğru dürüst sevemedik sıra gelmedi henüzA.selam Ata nasılsın...
daim olsun Mehmet sağolasın iyiyim bende çok şükür...
Nasıl yeni yiğen oda iyimi...
çok tatlıdır mutlaka...![]()

hoşgeldiniz... nasılsınız..?Selam yoldaşlar...
Koşumdan geldim, duşumu aldım, 1 litre soğuk %100 meyve suyunu diktim... Güne daha iyi başlayamazdım!
Daha yeni doğdu zaten şöyle bir iki ay sonra daha iyi sevilir şimdi zaten hep uyuyordurHacıda sorun yokgünaydın Emre
--------------- Ekleme ---------------
evet çok tatlı daha doğru dürüst sevemedik sıra gelmedi henüz
--------------- Ekleme ---------------
hoşgeldiniz... nasılsınız..?

Teşekkür ederim efendimsiz nasılsınız?..A.selam Ata nasılsın...
Günaydın...Herkese günaydın
Hayırbazı sayfaları açarken sayfa açılırken bir anda beyaz sayfa oluyor sizdede varmı aynu sorun![]()
Zat-ı şahanenizin sağlığına duacıyız efendim. Sizlerin de sabah-ı şerifleriniz hayır ola. Afiyettesinizdir inşallah...hoşgeldiniz... nasılsınız..?
Teşekkür ederim efendimsiz nasılsınız?..Günaydın...HayırZat-ı şahanenizin sağlığına duacıyız efendim. Sizlerin de sabah-ı şerifleriniz hayır ola. Afiyettesinizdir inşallah...
hiç güleceğim yoktu yine yok...teşekkürler sizi görmek yeteri derecede mesut ediyor biz kullarınızı...Mevlam başımızdan ayrı eylemesin sizi..Zat-ı şahanenizin sağlığına duacıyız efendim. Sizlerin de sabah-ı şerifleriniz hayır ola. Afiyettesinizdir inşallah...
Mehmet Abimize ne yaptın? Çık onun içinden!.. Pışşt! Kışşt!.. Kış kış kış kış kış kış....hiç güleceğim yoktu yine yok...teşekkürler sizi görmek yeteri derecede mesut ediyor biz kullarınızı...Mevlam başımızdan ayrı eylemesin sizi..

abimmGünaydın![]()
görüşürüz ben cıktım önce şu hattımı 1 saatte acacagım deyıp acmayan cocugu boğazlayıp ordan dersaneye gıtcem..Mehmet Abimize ne yaptın? Çık onun içinden!.. Pışşt! Kışşt!.. Kış kış kış kış kış kış....![]()
abimmgörüşürüz ben cıktım önce şu hattımı 1 saatte acacagım deyıp acmayan cocugu boğazlayıp ordan dersaneye gıtcem..
hiç çekinme öldür sağlam avukatımız var üstte
nefsi müdafadan bikaç sene yatar çikarsın
tamam
nono kolaysa gelde çıkar
hiç çekinme öldür sağlam avukatımız var üstte
nefsi müdafadan bikaç sene yatar çikarsın
![]()
güvenceyı de aldık artık rahatca öldürebılırım
Sınav mı geldiSınavınımıza girdik geldikveya tam tersi oldu
![]()

hoşgeldin yurtdışı bağlantımızselamlaar guzel pazarlar dilerim herkese nasilsiniz bakem![]()
bizler aynı senden naber
günaydın Tuba....günaydın![]()
Güle güle canım görüşürüz yineabimmgörüşürüz ben cıktım önce şu hattımı 1 saatte acacagım deyıp acmayan cocugu boğazlayıp ordan dersaneye gıtcem..

tatlıııııııııııııııselamlaar guzel pazarlar dilerim herkese nasilsiniz bakem![]()