Günaydın millet :D
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: senin kararına mı bağlı? Genişletmek için tıkla ... Nadir Abi yaa
seneryoruk Üye Selamun Aleyküm Gönüldaşlar... Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ve Nadir arkadaşın avatarının altında ki maxi gönüldaşlar kelamı dikkatimi çekti... Bu maxi gönüldaşlar kervanında nasıl yer bulacaz ?
Selamun Aleyküm Gönüldaşlar... Uzun zamandır siteyi takip ediyorum. Ve Nadir arkadaşın avatarının altında ki maxi gönüldaşlar kelamı dikkatimi çekti... Bu maxi gönüldaşlar kervanında nasıl yer bulacaz ?
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi o yazılar 5000 mesaj yazana yapılıyor.ama ayın üyesi olur ya da yönetime girersen de yazdırabiliyorsun.şimdilik sen mesajını artırmaya çalış.
o yazılar 5000 mesaj yazana yapılıyor.ama ayın üyesi olur ya da yönetime girersen de yazdırabiliyorsun.şimdilik sen mesajını artırmaya çalış.
seneryoruk Üye Dediğin şey benim için biraz zor Nadir hocam... Neyse orada yazmasada gönlümüzde-kalbimizde yazıyor önemli olan o Ama bence bu kararı kim almışsa o sayıyı biraz düşürürse iyi olur... Neyse yine de teşekkür ederim cevap verdiğin için...
Dediğin şey benim için biraz zor Nadir hocam... Neyse orada yazmasada gönlümüzde-kalbimizde yazıyor önemli olan o Ama bence bu kararı kim almışsa o sayıyı biraz düşürürse iyi olur... Neyse yine de teşekkür ederim cevap verdiğin için...
seneryoruk Üye Birçok sayfa eklenmiş,hepsini okumam biraz zor... Ama az da olsa sizleri tanımak isterim... Ne iş yaparsınız? Hangi illerdensiniz? Mesela ben Antalya'dan,ticaretle uğraşıyorum... 28 yaşındayım...
Birçok sayfa eklenmiş,hepsini okumam biraz zor... Ama az da olsa sizleri tanımak isterim... Ne iş yaparsınız? Hangi illerdensiniz? Mesela ben Antalya'dan,ticaretle uğraşıyorum... 28 yaşındayım...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ben öğrenciyim, yazları da çalışan biriyim Adım Enes, kime sorsan gösterirler
seneryoruk Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben öğrenciyim, yazları da çalışan biriyim Adım Enes, kime sorsan gösterirler Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Enes kardeş...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ben öğrenciyim, yazları da çalışan biriyim Adım Enes, kime sorsan gösterirler Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Enes kardeş...
Mehmet Emekli Yönetici Ben Mehmet 30 yaşındayım tarımla uğraşıyorum memnun oldum Şener kardeş --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın Eeee Genişletmek için tıkla ... :
Ben Mehmet 30 yaşındayım tarımla uğraşıyorum memnun oldum Şener kardeş --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Günaydın Eeee Genişletmek için tıkla ... :
huri$ Üye benimde ya$im ba$im belli forumun ablasiyim yalniz yurdun di$indayim o çok koyuyor memnun galdim ho$geldin garde$
benimde ya$im ba$im belli forumun ablasiyim yalniz yurdun di$indayim o çok koyuyor memnun galdim ho$geldin garde$