merhaba arkadaşlar..
Mehmet Emekli Yönetici izmirligenc' Alıntı: s.a herkese iyi hafta sonlari sevgiler saygilar... Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz nasılsınız..
izmirligenc' Alıntı: s.a herkese iyi hafta sonlari sevgiler saygilar... Genişletmek için tıkla ... Nadir' Alıntı: merhaba arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldiniz nasılsınız..
Mehmet Emekli Yönetici Şükür iyiyim Hocam bahçe işleri rölantide bu aralar sadece sulama var zaten yağmurda var şu havalarda ısınsa iyi olacak yani
Şükür iyiyim Hocam bahçe işleri rölantide bu aralar sadece sulama var zaten yağmurda var şu havalarda ısınsa iyi olacak yani
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi heye yaw nasıl bir iklim anlamadım ülkenin bir tarafı yanıyor bir tarafı donuyor..senin ateşlerinde fayda etmiyor..
heye yaw nasıl bir iklim anlamadım ülkenin bir tarafı yanıyor bir tarafı donuyor..senin ateşlerinde fayda etmiyor..
arslansem Üye Nadir' Alıntı: sağol iyiyim Semih sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi..Ders çalışıyorum haftaya Ankaraya gitme durumum oluştu.İlk defa peşin peşin ders çalışıyorum --------------- Ekleme --------------- emrezafrak' Alıntı: s.a. arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... A.s. emre
Nadir' Alıntı: sağol iyiyim Semih sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi..Ders çalışıyorum haftaya Ankaraya gitme durumum oluştu.İlk defa peşin peşin ders çalışıyorum --------------- Ekleme --------------- emrezafrak' Alıntı: s.a. arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... A.s. emre